Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer autofullføringsforslag fra Google

Med autofullføring kan du søke på Google raskere. Du kan slå av eller fjerne bestemte autofullføringsforslag eller rapportere problemer med forslag.

Finn ut mer om autofullføring.

Slå av personlige resultater

Viktig: Når «Personlige resultater» er slått av, får du ikke personlig tilpassede forslag eller anbefalinger basert på tidligere søk. Hvis «Nett- og appaktivitet» er på, lagres søkeloggen i Google-kontoen din og kan gi deg mer personlig tilpassede opplevelser i andre Google-tjenester. Finn ut hvordan du kan finne og kontrollere nett- og appaktiviteten din.

Hvis du er logget på Google-kontoen din og «Personlige resultater» er på, kan du også få personlig tilpassede forslag og anbefalinger i Google Søk. Hvis du ikke vil ha forslag og anbefalinger, kan du slå av personlige resultater.

Slå av søk på vei opp

Hvis du ikke vil se søk på vei opp i Google-appen, kan du endre innstillingene dine.

Viktig: Når du slår av søk på vei opp, slås funksjonen av i Google-appen på den aktuelle enheten. Hvis du vil slå av søk på vei opp på google.com, må du oppdatere innstillingene dine i en mobilnettleser.

Slik slår du av søk på vei opp:

1. Åpne Google-appen Google Søk på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Generelt.
  3. Slå av Autofullføring med populære søk.

Slå av søk på vei opp via en mobilnettleser

1. Åpne nettleseren, for eksempel Chrome Chrome eller Firefox, på en Android-enhet.
  2. Gå til google.com.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  4. Trykk på Flere innstillinger Innstillinger og så Andre innstillinger.
  5. Slå av Autofullføring med populære søk.

Slå av relaterte søk

Hvis du er logget av Google-kontoen din når du søker på Google, kan du finne anbefalinger knyttet til det nylige søket ditt. Hvis du ikke er interessert i dette, slår du av søketilpasning.

1. Åpne Google-appen Google Søk på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Generelt etterfulgt av Søketilpasning.
  3. Slå av søketilpasning.

Rapportér søkeforslag

Selv om vi gjør så godt vi kan for å forhindre upassende forslag, hender det at noe slipper gjennom. Du kan rapportere forslag hvis du mener at de bryter retningslinjene for autofullføring.

1. Åpne Google-appen Google Søk  eller gå til google.com på en Android-enhet.
  2. Skriv inn et søk i søkefeltet.
  3. Forslag vises under søkefeltet. Trykk lenge på et forslag.
  4. Trykk på Rapportér dette.

Vi analyserer tilbakemeldingen, men fjerner ikke rapporterte forslag automatisk.

Jeg har et juridisk spørsmål knyttet til forslaget

Du kan be om å fjerne innhold du mener er ulovlig, ved å fylle ut dette skjemaet.