Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Googlen automaattisen täydennyksen ennakoinnit

Automaattisella täydennyksellä voit kirjoittaa haun nopeammin Googleen. Voit laittaa pois päältä tai poistaa tiettyjä automaattisen täydennyksen ominaisuuksia tai ilmoittaa ennakointeihin liittyvistä ongelmista.

Lue lisää automaattisesta täydennyksestä.

Henkilökohtaisten tulosten laittaminen pois päältä

Tärkeää: Kun henkilökohtaiset tulokset ovat pois päältä, et saa Google Haussa personoituja ennakointeja tai suosituksia aikaisempien hakujesi perusteella. Jos verkko- ja sovellustoiminta on päällä, hakuhistoria tallennetaan Google-tilillesi, ja sen avulla saat personoidumman käyttökokemuksen muissa Googlen palveluissa. Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnan löytämisestä ja hallinnasta.

Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi ja henkilökohtaiset tulokset ovat päällä, voit myös saada personoituja ennakointeja ja suosituksia Google Haussa. Jos et halua saada ennakointeja ja suosituksia, laita henkilökohtaiset tulokset pois päältä.

Trendaavien hakujen laittaminen pois päältä

Jos et halua nähdä trendaavia hakuja Google-sovelluksessa, voit muuttaa asetuksiasi.

Tärkeää: Kun laitat trendaavat haut pois päältä, ne menevät pois päältä kyseisen laitteen Google-sovelluksesta. Jos haluat laittaa trendaavat haut pois päältä osoitteessa google.com, päivitä asetuksesi mobiiliselaimessa.

Näin voit laittaa trendaavat haut pois päältä:

1. Avaa Google-sovellus Google Haku iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuva tai alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Yleiset.
  3. Laita Täydennä automaattisesti trendaavilla hauilla pois päältä.

Trendaavien hakujen laittaminen pois päältä mobiiliselaimella

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Chrome Chrome, Safari tai muu selain.
  2. Siirry osoitteeseen google.fi.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  4. Valitse Lisäasetukset.
  5. Valitse yläreunasta Muut asetukset.
  6. Laita Täydennä automaattisesti trendaavilla hauilla pois päältä.

Ennakoinnista ilmoittaminen

Sopimattomia ennakointeja pyritään estämään, mutta aina se ei onnistu. Voit tehdä ilmoituksen ennakoinnista, joka mielestäsi rikkoo jotakin automaattisen täydennyksen käytännöistä.

1. Avaa Google-sovellus Google Haku iPhonella tai iPadilla tai siirry osoitteeseen google.com.
  2. Kirjoita haku hakukenttään.
  3. Ennakoinnit tulevat näkyviin hakukentän alapuolelle. Näin voit ilmoittaa ennakoinnista:
    • Selaimessa osoitteessa google.com: Paina ennakointia pitkään. Valitse Ilmoita tästä.
    • Google-sovelluksessa: Pyyhkäise ennakoinnin kohdalta vasemmalle. Valitse Tiedot Tiedot ja sitten Tee ilmoitus.

Käymme palautteesi läpi, mutta emme automaattisesti poista ehdotuksia, joista on tehty ilmoitus.

Ennakoinnissa on oikeudellinen ongelma

Jos uskot sisällön rikkovan lakia ja haluat pyytää sen poistamista, täytä tämä lomake.

Muita lähteitä