Googlen automaattisen täydennyksen ennakoinnit

Automaattisella täydennyksellä voit kirjoittaa haun nopeammin Googleen. Voit laittaa pois päältä tai poistaa tiettyjä automaattisen täydennyksen ominaisuuksia tai ilmoittaa ennakointeihin liittyvistä ongelmista.

Lue lisää automaattisesta täydennyksestä.

Omien hakutulosten laittaminen pois päältä

Jos olet kirjautunut Google-tilillesi ja Omat hakutulokset ovat päällä, voit saada myös personoituja ennakointeja ja suosituksia Google Haussa. Jos et halua saada ennakointeja ja suosituksia, laita Omat hakutulokset pois päältä.

Tärkeää: Kun Omat hakutulokset ovat pois päältä, et saa Google Haussa personoituja ennakointeja tai suosituksia aikaisempien hakujesi perusteella. Jos Verkko- ja sovellustoiminta on päällä, hakuhistoriasi tallennetaan Google-tilillesi, ja sitä käytetään personoitujen kokemusten tarjoamiseen muissa Googlen palveluissa. Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnan näkemisestä ja ylläpidosta.

Trendaavien hakujen laittaminen pois päältä

Jos et halua nähdä trendaavia hakuja, voit muuttaa asetuksiasi.

1. Avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Yleiset.
  3. Laita Täydennä automaattisesti trendaavilla hauilla pois päältä.

Trendaavien hakujen laittaminen pois päältä mobiiliselaimella

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Chrome Chrome, Firefox tai muu selain.
  2. Siirry osoitteeseen google.fi.
  3. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  4. Valitse kohdasta "Täydennä automaattisesti trendaavilla hauilla" Älä näytä suosittuja hakuja.

Samankaltaisten hakujen laittaminen pois päältä

Jos et ole kirjautuneena Google-tilillesi, kun teet haun Googlessa, saatat löytää äskeiseen hakuusi liittyviä suosituksia. Jos et halua nähdä niitä, laita Haun muokkaus pois päältä.

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus Google Haku.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Yleiset ja sitten Haun muokkaus.
  3. Laita Haun muokkaus pois päältä.

Ennakoinnista ilmoittaminen

Sopimattomia ennakointeja pyritään estämään, mutta aina se ei onnistu. Voit tehdä ilmoituksen ennakoinnista, jos uskot sen rikkovan automaattisen täydennyksen käytäntöjä:

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Ala kirjoittaa hakukenttään hakua.
  3. Ennakoinnit tulevat näkyviin hakukentän alapuolelle. Paina ennakointia pitkään.
  4. Valitse Ilmoita tästä.

Käymme palautteesi läpi, mutta emme automaattisesti poista ennakointeja, joista on tehty ilmoitus.

Ennakoinnissa on oikeudellinen ongelma

Jos uskot sisällön rikkovan lakia ja haluat pyytää sen poistamista, täytä tämä lomake.

Muita läheitä