Obtenir resultats de cerca més ràpidament

Quan inicieu una cerca a Google, podeu trobar informació ràpidament amb les prediccions de cerca. Les prediccions de cerca són termes de cerca que poden estar relacionats amb el que esteu cercant i el que altres persones ja han cercat.

Desactivar les tendències de cerca

Si no voleu veure tendències de cerca, podeu canviar la configuració.

Nota: les prediccions de cerca no es poden desactivar. Les prediccions de cerca estan integrades a la Cerca de Google per ajudar-vos a cercar informació de manera més ràpida i senzilla. Sempre podeu optar per no fer clic en un suggeriment de les prediccions de cerca.

Desactivar les prediccions i les recomanacions personalitzades

Si teniu la sessió iniciada al Compte de Google quan feu cerques a Google, pot ser que se us mostrin prediccions i recomanacions personalitzades.  Si no voleu que se us mostrin, desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions. Obteniu informació sobre com podeu desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions.

1. Obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més 더보기 i després Configuració i després General.
  3. Desactiveu l'opció Completa automàticament amb tendències de cerca.

Com funciona la compleció automàtica

Google fa prediccions de cerca en funció de factors com ara la popularitat o la similitud. Quan trieu una predicció, es fa una cerca amb el terme que heu seleccionat.

D'on provenen les prediccions de cerca

• Termes de cerca que escriviu.
  • Cerques rellevants que heu fet anteriorment (si heu iniciat la sessió al Compte de Google i teniu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions).
  • El que cerquen altres usuaris, incloses les tendències de cerca, que són temes populars a la vostra zona que canvien durant el dia i que no estan relacionats amb el vostre historial de cerques. Per consultar les tendències de cerca actuals, aneu a Google Trends.

Les prediccions de cerca no són respostes a la vostra cerca. Tampoc no són un judici per part d'altres persones o Google sobre els vostres termes de cerca.

Com es fan les prediccions de cerca

Les prediccions de cerca es generen mitjançant un algoritme i sense la intervenció de cap persona. L'algoritme té aquestes característiques:

• Es basa en diversos factors, com ara la freqüència amb què altres usuaris han cercat un terme.
  • Està dissenyat per mostrar la varietat d'informació que hi ha al web. És possible que veieu prediccions relacionades amb molts temes populars.
Per què és possible que no vegeu prediccions de cerca

Si no es mostra cap predicció per a un terme de cerca, és possible que l'algoritme hagi detectat el següent:

• El terme de cerca no és popular.
  • El terme de cerca és massa nou. És possible que hàgiu d'esperar uns quants dies o setmanes per veure'n prediccions.
  • S'ha associat un terme ofensiu o sensible a un nom i s'ha aplicat una regla.
  • El terme de cerca infringeix les polítiques de Google. Obteniu més informació sobre les polítiques de la compleció automàtica.

Informar d'una predicció

Ens esforcem per evitar les prediccions inadequades, però no sempre ho aconseguim. Si creieu que una predicció infringeix alguna de les polítiques de la compleció automàtica, seguiu els passos següents per informar-ne:

1. A la barra de cerca, a sota de la predicció, feu clic a Informa sobre prediccions inadequades.
  2. Escriviu els vostres suggeriments i, a continuació, feu clic a Envia.

Analitzarem tots els suggeriments que ens envieu, però no suprimirem automàticament les prediccions de què informeu.

Tinc un problema legal amb la predicció

Per sol·licitar la supressió de contingut que creieu que és il·legal, empleneu aquest formulari.