Duplex on the Web

Duplex on the Web on ratkaisu, jonka avulla Google Assistant voidaan automatisoida tekemään sivustollasi vierailevien puolesta tiettyjä tehtäviä. Tällä sivulla kerrotaan, miten voit ottaa Duplex on the Webin käyttöön verkkosivustollasi tai poistaa sen käytöstä.

Tämä ominaisuus on saatavilla vain, jos sivustosi täyttää kriteerit ja sinuun on otettu yhteyttä osallistumisesta.

Yleiskatsaus

Duplex on the Web toimii kahdessa vaiheessa.

1. Harjoittelu: Duplex on the Web harjoittelee säännöllisin väliajoin sivustollasi saadakseen Google Assistantin suorittamaan tietyt toiminnot. Jos haluat valita, miten Duplex on the Web indeksoi ja analysoi sivustoasi, lue lisää Duplex on the Web ‑käyttäjäagentista.
  2. Tarjoaminen: Tarjoaminen määräytyy Search Consolessa tehdyn asetuksen mukaan. Jos Duplex on the Web on otettu käyttöön verkkosivustollesi Search Consolessa, Google Assistant voi tarjota sivustosi kävijöille tuettuja toimintoja. Duplex on the Web otetaan käyttöön oletuksena kaikille verkkosivustoille, jotka täyttävät tällä sivulla kuvatut vaatimukset. Jos Duplex on the Web on poistettu käytöstä omaisuudeltasi Search Consolessa, Google Assistant ei voi suorittaa tuettuja toimintoja sivustollasi.
Jos Duplex on the Webin tarjoaminen on käytössä, mutta harjoittelu on poistettu käytöstä, Google Assistant saattaa suorittaa toimintoja sivustollasi huonosti tai ei ollenkaan.

Vaatimukset ja säännöt

Duplex on the Web ‑asetukseen Search Consolessa sovelletaan seuraavia sääntöjä:

• Tämä ominaisuus on vain tiettyjen kumppaneiden saatavilla tietyillä toimialoilla ja alueilla. Asetussivu on näkyvissä vain, jos se on saatavilla sivustollesi ja sinuun on otettu yhteyttä osallistumisesta.
  • Sinun on oltava omaisuuden omistaja nähdäksesi tai muuttaaksesi Duplex on the Webin asetuksia.
  • Duplex on the Webin käyttöönotto sivustollasi voi viedä muutamasta tunnista muutamaan päivään. Sen käytöstä poistaminen tulee voimaan välittömästi.
  • Omaisuuden omistajille ilmoitetaan, kun omaisuusasetukset muuttuvat.
  • Duplex on the Webin asetukset näkyvät ja ovat määritettävissä vain verkkotunnus-omaisuudessa. URL-etuliitteen omaisuudet eivät voi nähdä tai muokata näitä asetuksia.
  • Duplex on the Webin asetukset peritään ylimmästä asetukset sisältävästä omaisuudesta, ja niitä voidaan muokata vain ylimmässä omaisuudessa. Alatason omaisuuksilla on vain asetusten lukuoikeus. Esimerkiksi omaisuuksissa m.example.com, m.support.example.com ja example.com asetus on nähtävissä kaikissa omaisuuksissa, mutta sitä voi muuttaa vain ylimmässä omaisuudessa example.com.
  • Duplex on the Web toimii tällä hetkellä vain Chrome-selaimessa tai Android-laitteilla Androidin Google Haku ‑sovelluksella käyttäjillä, jotka ovat Yhdysvalloissa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ota Duplex on the Web käyttöön sivustollasi

Näin voit laittaa Google Assistantin suorittamaan toimintoja Duplex on the Web ‑tekniikalla:

1. Lue vaatimukset ja säännöt.
  2. Noudata kaikkien toimintojen yleisiä ohjeita.
  3. Noudata tarkempia ohjeita ominaisuuksille, joita haluat tukea sivustollasi.
  4. Avaa Duplex on the Webin asetussivu omaisuutesi kohdalta ja valitse Ota käyttöön, jos sitä ei ole jo valittu. Asetuksen käyttöönotto vie muutamasta tunnista muutamaan päivään. Duplex on the Webin käyttöönottoon ja käytöstä poistamiseen sovelletaan näitä vaatimuksia ja sääntöjä.
  5. Valinnainen: Jos sivustosi on suojattu salasanalla, suosittelemme lisäämään käyttäjänimen ja salasanan Search Consolen asetussivulla olevaan testauksen kirjautumistiedot ‑osioon. Tämän avulla Duplex on the Web pääsee sivustollesi harjoitustarkoituksessa.
  6. Google ilmoittaa sinulle, kun tarjoamisen käyttöönottoa koskeva pyyntösi on käsitelty ja Duplex on the Web on aloittanut harjoittelun sivustollasi.
Poista Duplex on the Web käytöstä sivustollasi
  • Voit poistaa tarjoamisen käytöstä (eli lopettaa Google Assistantin toimintojen suorituksen verkkosivustollasi käyttäen Duplex on the Web ‑tekniikkaa) valitsemalla Duplex on the Webin asetussivulta Poista käytöstä. Käytöstä poistamisen pitäisi tulla voimaan muutaman minuutin sisällä. Voit ottaa sen käyttöön uudelleen myöhemmin, mutta käyttöönotossa voi kestää muutama päivä. Huomaa, että Duplex on the Web jatkaa harjoittelua sivustollasi, ellet nimenomaan poista harjoittelua käytöstä seuraavan kohdan mukaisesti.
  • Jos haluat poistaa Duplex on the Webin harjoittelun käytöstä, lisää sivustollesi yksi näistä robots.txt-säännöistä. Robots.txt-säännöt tulevat voimaan seuraavalla harjoitteluyrityksellä. Huomaa, että Duplex on the Web voi jatkaa toimintaa sivustollasi, kun käyttäjät vierailevat sillä, ellet nimenomaan poista tarjoamista käytöstä edellisen kohdan mukaisesti.

Duplex on the Webin tuetut toiminnot

Duplex on the Webin avulla Google Assistant voi suorittaa sivustollasi erilaisia toimintoja. Käytettävissä olevat toiminnot ja niiden vaatimukset löytyvät alta. Käyttäjä näkee, kun näitä toimintoja suoritetaan, joten hän voi milloin tahansa pysäyttää prosessin ja ottaa ohjat takaisin käsiinsä.

Kaikkien toimintojen yleiset vaatimukset

Jotta voit ottaa Duplex on the Webin toiminnot käyttöön sivustollasi, sinun on noudatettava tiettyjä toimintoja koskevia lisäohjeita sekä näitä ohjeita:

• Harjoittelun käyttöönotto:
    • Sinun on joko sallittava anonyymi pääsy sivustollesi tai lisättävä Duplex on the Webiin käyttäjänimi ja salasana sivustosi Search Console ‑asetuksella.
    • Älä estä indeksointia Duplex on the Web ‑käyttäjäagentilta.
  • Noudata HTML-standardeja ja parhaita käytäntöjä sivustollasi.
    • Sivuston on käytettävä HTTPS:ää HTTP:n sijaan.

Huom. Kun Duplex on the Web on käytössä sivustollasi, kaikki nykyiset Google Ads- ja Google Analytics ‑tagit toimivat edelleen normaalisti.

Tarkemmat ohjeet

Lippuostokset (vain elokuvateatterit)
Voit antaa Google Assistantin (palvelun tarjoaa Duplex on the Web) ostaa elokuvalippuja käyttäjille verkkosivustollasi.

Vaatimukset

Muiden Duplex on the Webin käyttöönottoa koskevien vaatimusten lisäksi sovelletaan seuraavia vaatimuksia:

• Sinuun otetaan yhteyttä, kun tämä ominaisuus tulee sivustosi saataville.
  • Tätä toimintoa tuetaan vain Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa: sekä teatterin että käyttäjän (kyselyn sijainnin perusteella) täytyy sijaita Yhdysvalloissa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
  • Hakukielen on oltava englanti.
  • Elokuvalipun maksuprosessissa verkkosivustollasi ei saa näyttää maksettuja mainoksia.
  • Verkkosivustosi elokuvalipun maksuprosessissa pitää olla mahdollisuus maksaa credit-kortilla. Muita maksupalveluja ei vielä tueta.

Voit testata, onko elokuvalipun maksuprosessi käytössä sivustollasi: tee Google-haku teatterisi esittämistä elokuvista, klikkaa esitysaikojen linkkejä ja katso, onko teatterisi lippujen toimittajien joukossa.

Avustettu maksaminen verkkokauppasivustoille (ostaminen)
Voit antaa Google Assistantin (palvelun tarjoaa Duplex on the Web) auttaa käyttäjiä optimoidulla ja automatisoidulla maksuominaisuudella verkkosivustollasi.
Google Assistantin maksuprosessi käynnistyy vain kun
  • käyttäjä saapuu sivustollesi Google Ads ‑mainosta klikkaamalla (tuotemainos google.comissa)
  • käyttäjä käy ostoskorissa tai kassasivulla ja ostoskori ei ole tyhjä
  • kaikki alla olevat vaatimukset täyttyvät.

Vaatimukset

Muiden Duplex on the Webin käyttöönottoa koskevien vaatimusten lisäksi sovelletaan seuraavia vaatimuksia:

• Tämä kokemus on saatavilla vain niille jälleenmyyjille, jotka ovat rekisteröityneet Google Kauppiaskeskukseen. Katso, miten kyseiseen ohjelmaan voi liittyä. Huom. Rekisteröinnin jälkeen sinuun otetaan yhteyttä Search Consolen kautta, kun avustettu maksaminen tulee sivustosi saataville.
  • Sinun on ostettava tuotemainos google.comissa.
  • Tätä kokemusta tuetaan vain Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa: sekä kaupan että käyttäjän (kyselyn sijainnin perusteella) täytyy sijaita Yhdysvalloissa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
  • Hakukielen on oltava englanti.
  • Verkkosivustosi täytyy tarjota maksuprosessi ilman tilin luomista.
  • Verkkosivustosi maksuprosessissa pitää olla mahdollisuus maksaa credit-kortilla. Muita maksupalveluja ei vielä tueta.

Ruokatilaukset ravintoloiden verkkosivustoille

Voit antaa Google Assistantin (palvelun tarjoaa Duplex on the Web) auttaa käyttäjiä tilaamaan ruokaa verkkosivustollasi.

Vaatimukset

Muiden Duplex on the Webin käyttöönottoa koskevien vaatimusten lisäksi sovelletaan seuraavia vaatimuksia:

• Sinuun otetaan yhteyttä, kun tämä ominaisuus tulee sivustosi saataville.
  • Verkkosivustollasi on oltava toimiva verkkotilausjärjestelmä, joka ei avaa uusia välilehtiä tilausprosessin aikana.
  • Verkkosivustosi täytyy tarjota maksuprosessi ilman tilin luomista.
  • Tätä toimintoa tuetaan vain Yhdysvalloissa: sekä ravintolaketjun sijainnin että käyttäjän (kyselyn sijainnin perusteella) täytyy sijaita Yhdysvalloissa.
  • Hakukielen on oltava englanti.
  • Maksuprosessissa verkkosivustollasi ei saa näyttää maksettuja mainoksia.
  • Credit-korttimaksun pitää olla käytössä verkkosivustollasi. Muita maksupalveluja ei vielä tueta.

Avustettu lähtöselvitys lentoyhtiöiden verkkosivustoille

Voit antaa Google Assistantin (palvelun tarjoaa Duplex on the Web) auttaa käyttäjiä tekemään lähtöselvityksen lennolle sivustollasi. Android-käyttäjät saavat Google Assistant ‑ilmoituksen, jossa heille tarjotaan lähtöselvityksen tekemistä. Käyttäjän tiedot esitäytetään verkkosivustosi lähtöselvityslomakkeeseen käyttäjän Gmailista löytyvillä lennon varaustiedoilla.

Vaatimukset

Muiden Duplex on the Webin käyttöönottoa koskevien vaatimusten lisäksi sovelletaan seuraavia vaatimuksia:

• Sinuun otetaan yhteyttä, kun tämä ominaisuus tulee sivustosi saataville.
  • Verkkosivustollasi tulee olla toimiva lähtöselvitysprosessi verkossa.
  • Tätä toimintoa tuetaan vain Yhdysvaltain kotimaan lentoihin: sekä lentoyhtiön että käyttäjän (kyselyn sijainnin perusteella) täytyy sijaita Yhdysvalloissa.
  • Hakukielen on oltava englanti.
  • Lähtöselvitysprosessissa verkkosivustollasi ei saa näyttää maksullisia mainoksia.