Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Manglende funktioner i Google-søgeresultater

Find og løs problemer med titler eller uddrag, manglende udvidede resultater eller manglende AMP-sider
Denne side bruges til at løse problemer med websites, du ejer. Se Hjælp til Websøgning for at løse problemer med søgning på andre websites.

Google understøtter mange særlige funktioner i søgeresultaterne. Nogle funktioner skal udtrykkeligt aktiveres, f.eks. begivenheder eller jobopslag, mens andre, f.eks. fremhævede uddrag, anvendes af Google uden at sideejeren behøver at foretage sig noget.

Hvis dit website har et andet udseende eller en anden tekst end forventet, når det vises i Google-søgeresultaterne, kan du prøve at følge disse fejlfindingstips:

Problemer med titel eller uddrag

Hvis titlen eller sidebeskrivelsen i dit søgeresultat ikke er som ønsket eller forventet: Vær opmærksom på, at titler og uddrag i søgeresultaterne vælges algoritmisk. Se, hvordan du forbedrer din sidetitel eller dit uddrag i søgeresultaterne.

Hvis dit uddrag ikke vises: Hvis du ser en meddelelse som denne, har du brugt robots.txt til at blokere siden. Hvis du vil aktivere et uddrag af en side, skal du fjerne blokeringen af din side fra robots.txt.

Hvis dit uddrag eller din titel er kortere end forventet (eller måske længere end forventet), har du muligvis et <meta>-tag på siden, hvor nosnippet eller max-snippet er angivet.

Problemer med et udvidet resultat eller et element i søgeresultaterne

Hvis du har implementeret et jobopslag, en begivenhed, et søgefelt til websitelinks eller en anden type udvidet resultat eller søgefunktion på din side, og indholdet ikke vises, kan du prøve at finde og løse problemet med følgende trin:

1. Test, om din side overhovedet vises i søgeresultaterne med eller uden et udvidet resultat. Hvis din side slet ikke vises i søgeresultaterne, vises der aldrig et udvidet resultat.
  2. Bekræft, at Google kan indeksere siden med de strukturerede data. Hvis Google ikke kan indeksere siden, der indeholder strukturerede data, eller hvis de strukturerede data er på en dubletside, men ikke den kanoniske side, bruger Google ikke de strukturerede data, som du har angivet.
  3. Test på både computere og mobilenheder. Mange udvidede resultater vises muligvis kun på én enhedstype.
  4. Se følgende almindelige årsager til, at udvidede resultater ikke vises i søgeresultaterne:
    • Google har endnu ikke crawlet siderne. Det kan tage lidt tid for Google at crawle nye eller opdaterede sider. Selvom du har anmodet om crawl af dit website, kan der gå en uge, før anmodningen om crawl fuldføres.
    • Google kan ikke få adgang til siden. I dette tilfælde indekseres siden ikke.
    • Sidens strukturerede data er forkerte.
    • De strukturerede data overtræder muligvis en retningslinje i en politik.
    • Dit udvidede resultat understøttes muligvis ikke for din lokation endnu.
      • Sådan tester du: Tjek dokumentationen for at se, om din type udvidet resultat understøttes for din placering.
    • Google garanterer ikke visning af udvidede resultater for en given side. Selvom dit udvidede resultat implementeres korrekt, og der ikke findes andre problemer, kan Google ikke garantere, at et udvidet resultat vises for en given side. Der er mange årsager til dette, men Google træffer i bund og grund beslutninger om, hvilken resultattype der fungerer bedst for en forespørgsel, en bruger, et tidspunkt, et sted og mange andre faktorer. Vi beslutter nogle gange, at et bestemt udvidet resultat ikke er det bedste resultat for den pågældende forespørgsel.
  5. Læs dokumentationen til fejlfinding af din type udvidet resultat. Se f.eks. vejledningen til fejlfinding af hændelser
  6. Få flere oplysninger om fejlfinding af udvidede resultater.
AMP-problemer
Problemer med fremhævede uddrag
Fremhævede uddrag vælges udelukkende med programmatic-metoder – du kan ikke anmode om et fremhævet uddrag for din side. Læs mere.