Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Side med ejendomsindstillinger i Search Console

På siden med ejendomsindstillinger i Search Console kan du se dine indstillinger for den aktuelle ejendom. Klik på et element på siden med indstillinger for at se eller administrere den pågældende indstilling.

Ejendomsindstillingerne påvirker kun den aktuelle ejendom.

Du kan åbne siden med indstillinger for din Search Console-ejendom ved enten at klikke på ikonet for indstillinger Indstillinger i navigationslinjen eller ved at klikke her.

Indstillinger på brugerniveau dokumenteres her.

Listen over indstillinger, du får vist, varierer afhængigt af ejendommen og dine ejendomstilladelser. Nogle ejendomme er ikke kvalificerede til visse indstillinger, og nogle indstillinger er kun synlige for brugere med ejertilladelser eller fulde brugertilladelser.
Indstilling eller værdi Beskrivelse
Bekræftelse af ejerskab Administrer den bekræftelsesmetode, der er brugt til denne ejendom.
Tilknytninger Se og administrer alle tilknytninger mellem din ejendom og en anden Google-konto.
Brugere og tilladelser Se og administrer listen over brugere for den aktuelle ejendom (kun ejere har administrationsrettigheder).
Fjernelse af en ejendom

Fjern en ejendom fra din liste, men bevar muligheden for at tilføje den igen senere (i de fleste tilfælde).

Adresseændring Brug dette værktøj, når du flytter dit website til et nyt domæne (f.eks. hvis du flytter fra eksempel.dk til eksempel2.dk).
Klassificering af pressepublikation Administrer dit websites status som pressepublikation.
Rapporten International målretning Vælg, hvilket land der skal prioriteres, når dine søgeresultater vises.
Begræns Googles crawlhastighed Hvis dit website får for mange crawlanmodninger fra Google, kan du begrænse anmodningsfrekvensen.
Dato for tilføjelse af ejendommen Viser den seneste dato, hvor du føjede ejendommen til din liste over ejendomme.
Fjern ejendom Klik på knappen Fjern ejendom for at fjerne en ejendom fra listen over ejendomme.
Crawlstatistik Se, hvor ofte Google har crawlet dit website inden for de seneste 90 dage.