Instellingenpagina voor Search Console-property

Op de pagina Property-instellingen in Search Console kun je de instellingen voor de huidige property bekijken. Klik op een item op de instellingenpagina om die instelling te bekijken of te beheren.

De property-instellingen zijn alleen van invloed op de huidige property.

Als je de instellingenpagina voor je Search Console-property wilt openen, klik je in de navigatiebalk op het icoon Instellingen Instellingen. Je kunt ook hier klikken.

Instellingen op gebruikersniveau worden hier beschreven.

De lijst met instellingen die je ziet, verschilt afhankelijk van de property en je propertyrechten. Sommige property's komen niet in aanmerking voor bepaalde instellingen en sommige instellingen zijn alleen zichtbaar voor gebruikers met eigenaars- of volledige gebruikersrechten.
Instelling of waarde Beschrijving
Eigendomsverificatie Beheer de verificatiemethode die voor deze property wordt gebruikt.
Koppelingen Bekijk en beheer koppelingen tussen je property en een ander Google-account.
Gebruikers en rechten Bekijk en beheer de lijst met gebruikers voor de huidige property. (Beheerrechten zijn alleen van toepassing op eigenaren van property's.)
Een property verwijderen

Verwijder een property uit je lijst, met de mogelijkheid om deze later weer toe te voegen (in de meeste gevallen).

Adreswijziging Gebruik deze tool als je je site naar een nieuw domein verplaatst (bijvoorbeeld van example.com naar example2.com).
Instelling als perspublicatie Beheer de status van je site als perspublicatie.
Datum waarop property is toegevoegd Geeft het meest recente tijdstip weer waarop je de property aan je lijst met property's hebt toegevoegd.
Property verwijderen Klik op de knop Property verwijderen om een property uit je lijst met property's te verwijderen.
Crawlstatistieken Bekijk hoe vaak Google je site in de afgelopen 90 dagen heeft gecrawld.