De pagina 'Property-instellingen'

Op de pagina 'Property-instellingen' kun je de instellingen voor de huidige property bekijken. Klik op een item op de instellingenpagina om die instelling te bekijken of te beheren.

Instelling of waarde Beschrijving
Eigendomsverificatie Beheer de verificatiemethode die voor deze property wordt gebruikt.
Gebruikers en rechten Bekijk en beheer de lijst met gebruikers voor de huidige property. (Beheerrechten zijn alleen van toepassing op eigenaren van property's.)
Een property verwijderen

Verwijder een property uit je lijst, met de mogelijkheid om deze later weer toe te voegen (in de meeste gevallen).

Adreswijziging Gebruik deze optie als je alle pagina's op je site naar een nieuw domein verplaatst (bijvoorbeeld van example.com naar anotherexample.com).
Instelling als perspublicatie Beheer de status van je site als perspublicatie.
Rapport 'Internationale targeting' Kies welk land prioriteit moet krijgen bij het weergeven van je zoekresultaten.
De crawlsnelheid van Google beperken Als je site heel veel Google-crawlverzoeken ontvangt, kun je de verzoekratio beperken.
Indexerende crawler Welke crawler de primaire crawler is die voor deze site wordt gebruikt: mobiel of desktop.
Datum waarop property is toegevoegd Geeft het meest recente tijdstip weer waarop je de property aan je lijst met property's hebt toegevoegd.
Property verwijderen Klik op de knop Property verwijderen om een property uit je lijst met property's te verwijderen.

De pagina 'Property-instellingen' openen