Search Console ‐omaisuuden asetussivu

Search Console ‑omaisuuden asetussivulla näet nykyisen omaisuutesi asetukset. Valitse asetussivulta kohde nähdäksesi asetuksen tai muuttaaksesi sitä.

Omaisuuden asetukset vaikuttavat vain nykyiseen omaisuuteen.

Avaa Search Console ‐omaisuuden asetussivu klikkaamalla navigointipalkin asetuskuvaketta Asetukset tai klikkaamalla tästä.

Käyttäjätason asetukset on kuvattu täällä.

Näkemäsi asetukset vaihtelevat omaisuuden ja lupien mukaan. Kaikki asetukset eivät ole saatavilla kaikille ominaisuuksille, ja jotkin asetukset näkyvät vain käyttäjille, joilla on omistajan tai täydet käyttäjän luvat.
Asetus tai arvo Kuvaus
Omistajuuden vahvistus Muuta omaisuudelle valittua vahvistusmenetelmää.
Yhteydet Katso ja ylläpidä omaisuutesi ja toisen Google-tilin välisiä yhteyksiä.
Käyttäjät ja käyttöoikeudet Näytä kyseisen omaisuuden käyttäjälista ja ylläpidä sitä. (Ylläpito-oikeudet koskevat vain omaisuuden omistajaa.)
Omaisuuden poistaminen

Poista omaisuus listaltasi. Voit lisätä sen takaisin myöhemmin (useimmissa tapauksissa).

Verkko-osoitteenmuutos Käytä tätä, jos aiot siirtää sivustosi uuteen verkkotunnukseen (esim. jos siirrät example.comin osoitteeseen example2.com).
Lehtijulkaisun määrittäminen Muuta sivustosi Lehtijulkaisu-tilaa.
Kansainvälisen kohdistuksen raportti Valitse, mikä maa priorisoidaan hakutuloksiasi näytettäessä.
Rajoita Googlen indeksointinopeutta Jos Googlen indeksointipyynnöt ylikuormittavat sivustoasi, voit rajoittaa pyyntöjen saapumistiheyttä.
Omaisuuden lisäyspäivämäärä Näyttää ajankohdan, jolloin viimeksi lisäsit omaisuuden.
Poista sivusto Poista omaisuus klikkaamalla Poista omaisuus ‑painiketta.
Indeksointitilastot Katso, kuinka usein Google indeksoi sivustosi 90 viime päivän aikana.