Verkko-omaisuuden asetussivu

Verkko-omaisuuden asetussivulla näet nykyisen verkko-omaisuuden asetukset. Valitse asetussivulta kohde nähdäksesi asetus tai muuttaaksesi sitä.

Asetus tai arvo Kuvaus
Omistajuuden vahvistus Muuta omaisuudelle valittua vahvistusmenetelmää.
Käyttäjät ja käyttöoikeudet Näytä ja ylläpidä kyseisen verkko-omaisuuden käyttäjäluetteloa. (Ylläpito-oikeudet koskevat vain verkko-omaisuuden omistajaa.)
Verkko-omaisuuden poistaminen

Poista verkko-omaisuus luettelostasi. Voit lisätä sen takaisin myöhemmin (useimmissa tapauksissa).

Verkko-osoitteenmuutos Käytä tätä, jos aiot siirtää kaikki sivustosi sivut uuteen verkkotunnukseen (esim. jos siirrät example.comin osoitteeseen anotherexample.com)
Lehtijulkaisun määrittäminen Muuta sivustosi Lehtijulkaisu-tilaa.
Kansainvälisen kohdistuksen raportti Valitse, mikä maa priorisoidaan hakutuloksiasi näytettäessä.
Rajoita Googlen indeksointinopeutta Jos Googlen indeksointipyynnöt ylikuormittavat sivustoasi, voit rajoittaa pyyntöjen saapumistiheyttä.
Indeksointirobotti Mikä on tällä sivustolla käytettävä ensisijainen indeksointirobotti: mobiili- vai tietokoneversio.
Omaisuuden lisäyspäivämäärä Näyttää ajankohdan, jolloin viimeksi lisäsit omaisuuden luetteloosi.
Poista sivusto Poista omaisuus luettelostasi klikkaamalla Poista omaisuus ‑painiketta.

Avaa verkko-omaisuuden asetussivu