Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Dataafvigelser i Search Console

Hvad sker der med min graf?

I sjældne tilfælde kan der være en hændelse i Search Console, som kan påvirke dine rapportdata. Hvis vi f.eks. ændrer vores metoder til aggregering af data, eller hvis der sker en loggingfejl, kan du opleve et fald eller en stigning i dit diagram. På denne side kan du se kendte problemer fra de seneste 3-16 måneder, som kan påvirke dine data.

Bemærkninger til hele produktet

Der er ingen nye problemer

Effektivitetsrapporter (Google-søgeresultater/Discover/Google Nyheder)

2024

15.-27. maj (Google-søgeresultater)

En loggingfejl påvirkede rapportering i Search Console om produktuddrag fra den 15. maj 2024 til den 27. maj 2024. Du kan derfor opleve en stigning i antallet af klik og eksponeringer i denne periode for søgelayouttypen produktuddrag i effektivitetsrapporten og for eksponeringsoverlejring i rapporten om udvidede resultater for produktuddrag. Dette skyldes blot et problem med logging og ikke en reel ændring af antallet af klik eller eksponeringer.

28. marts-2. april (Google-søgeresultater)

En loggingfejl forhindrede Search Console i at rapportere om AMP-sider og webhistorier i Google Billeder fra den 28. marts 2024 til den 2. april 2024. Du kan derfor opleve et fald i antallet af klik og eksponeringer i denne periode for AMP-sider og webhistorier i effektivitetsrapporten i Search Console. Dette skyldes blot et problem med logging og ikke en reel ændring af antallet af klik eller eksponeringer.

26. marts

En loggingfejl forhindrede Search Console i at rapportere om webhistorier i Google Billeder fra den 28. august 2023 til den 26. marts 2024. Du kan derfor opleve et fald i antallet af klik og eksponeringer i denne periode for dine webhistorier i effektivitetsrapporten i Search Console. Problemet er nu løst, og du begynder muligvis at se en stigning i antallet af klik og eksponeringer, efterhånden som dataene kommer tilbage i Search Console. Dette skyldtes ikke en ændring i det faktiske antal klik og eksponeringer, men et problem med logging af data.

4. marts og frem (søgeresultater)

Google Søgning har ændret den måde, udvidede resultater for begivenheder vises på i søgeresultaterne. Du kan derfor opleve et fald i antallet af klik og eksponeringer i de rapporterede metrics om søgelayoutet for begivenheder i din effektivitetsrapport. Det er ikke tegn på et faktisk fald i trafikken, men blot den måde vi kategoriserer den på i Search Console.

9. januar (søgeresultater)

Search Console har ændret på, hvordan eksponeringer og klik for jobopslag og infosider evalueres og tælles. Du vil derfor muligvis se en stigning i antallet af klik og eksponeringer for dine jobsider. Denne stigning afspejler ikke reel vækst, men at Search Console mere præcist rapporterer antallet af eksponeringer og klik i de forskellige jobrelaterede brugeroplevelser i Søgning.

2023

30. november

Google Søgning viser nu kun sider i tilstanden Video, hvor videoen er det primære indhold på siden. Du kan forvente at se et fald i antallet af sider med indekserede videoer. Faldet kan ses i antallet af videoeksponeringer i effektivitetsrapporten, rapporten om videoindeksering og rapporten om udvidede videoresultater i Search Console. Læs mere i vores blogopslag.

13. september

Google Søgning viser ikke længere udvidede resultater for Vejledning på computere. Det betyder, at du vil se et fald i antallet af rapporterede eksponeringer for Vejledning. Læs mere i blogopslaget.

28. august

En loggingfejl medførte, at Search Console ikke længere rapporterede om webhistorier i Google Billeder fra den 28. august 2023 indtil den 26. marts 2024. Dette skyldtes ikke en ændring i det faktiske antal klik og eksponeringer, men et problem med logging af data.

8. august

Google Søgning viser sjældnere udvidede resultater af typerne HowTo og Ofte stillede spørgsmål. Udvidede resultater for Ofte stillede spørgsmål vises kun for et meget begrænset antal websites. Udvidede resultater for HowTo vises kun på computere. Det betyder, at du vil se et fald i antallet af rapporterede eksponeringer for disse typer.  Læs mere i blogopslaget

4.-17. maj

En fejl i Google Søgning forårsagede et fald i videotrafikken fra den 4. maj til den 17. maj. Fejlen er siden hen blevet rettet.

13. april

Google viser nu kun miniaturebilleder ud for Google-søgeresultaterne, når videoen er det primære indhold på siden. Du vil muligvis se en ændring i de rapporterede metrics om søgelayout for videoer i effektivitetsrapporten, rapporten om videoindeksering og rapporten om udvidede videoresultater. Læs mere om ændringen i blogopslaget.

5. april og frem

Google Søgning er begyndt at vise færre udvidede resultater for ofte stillede spørgsmål i Søgning. Du kan derfor opleve et fald i antallet af rapporterede metrics om søgelayoutet for ofte stillede spørgsmål i effektivitetsrapporten. Dette er en bevidst ændring. Vær opmærksom på, at Google ikke garanterer, at dine strukturerede data vises som udvidede resultater i Google-søgeresultaterne.

Rapport om crawlstatistik

Der er ingen nye problemer

Rapporten Sideindeksering

Der er ingen nye problemer

Rapport om videoindeksering

Der er ingen nye problemer

Rapport om AMP-forbedring

Der er ingen nye problemer

Rapporter om udvidede resultater

2024

4. juni

Eksponeringsoverlejring i den detaljerede rapport over sælgerfortegnelser

Du vil se en stigning i antallet af eksponeringer i den detaljerede rapport over sælgerfortegnelser. Det skyldes, at Search Console fra og med den 4. juni tæller både billedeksponeringer og eksponeringer for websøgning med i den detaljerede rapport over sælgerfortegnelser. Dette er kun en rapporteringsændring, ikke en reel stigning i trafikken.

15.-27. maj (produktuddrag)

En loggingfejl påvirkede rapportering i Search Console om produktuddrag fra den 15. maj 2024 til den 27. maj 2024. Du kan derfor opleve en stigning i antallet af klik og eksponeringer i denne periode for søgelayouttypen produktuddrag i effektivitetsrapporten og for eksponeringsoverlejring i rapporten om udvidede resultater for produktuddrag. Dette skyldes blot et problem med logging og ikke en reel ændring af antallet af klik eller eksponeringer.

Core Web Vitals

Der er ingen nye problemer

Rapporten Sideoplevelse

Der er ingen nye problemer