Retningslinjer for brugergenereret spam

Googles retningslinjer for webmastere beskriver de bedste fremgangsmåder for websiteejere. Brug af teknikker, der overtræder vores retningslinjer, kan medføre, at vi skrider til handling over for et website. Det er dog ikke alle overtrædelser af vores retningslinjer for webmastere, der er relateret til indhold, der er oprettet bevidst af websiteejeren. Nogle gange kan spam genereres på et godsindet website af ondsindede besøgende eller brugere. Denne spam genereres som regel på websites, der tillader brugerne at oprette nye sider eller på anden vis føje indhold til websitet.

Hvis du modtager en advarsel fra Google om denne type spam, er det et signal om, at vi overordnet set stoler på, at dit website er af tilstrækkelig kvalitet til, at vi ikke anser det som nødvendigt at foretage manuelle handlinger på hele websitet. Men hvis dit website indeholder for meget brugergenereret spam, som påvirker vores vurdering af websitet, kan det i sidste ende medføre, at vi foretager manuelle handlinger på hele websitet.

Her er nogle eksempler på brugergenereret spamindhold:

• Spamkonti hos gratis værtstjenester
  • Spamindlæg i forumtråde
  • Kommentarspam på blogge

Da brugergenereret spamindhold kan forurene Googles søgeresultater, anbefaler vi, at du aktivt overvåger og fjerner denne type spam fra dit website. Her er nogle tips til, hvordan du forhindrer misbrug af de offentlige områder på dit website.