Oprettelse af sider med skadelige funktioner

Distribution af indhold eller software på dit website, der opfører sig anderledes end en bruger forventer, er en overtrædelse af Googles retningslinjer for webmastere. Dette omfatter alt, der manipulerer indhold på siden på en uventet måde, downloader eller kører filer på en brugers computer uden deres samtykke eller ikke er i overensstemmelse med Googles Politik om uønsket software. Google forsøger ikke blot at give brugerne de mest relevante søgeresultater på deres forespørgsler, men sørger også for at beskytte dem på internettet.

Her er nogle eksempler på skadelige funktioner:

• Ændring eller manipulation af placeringen af indhold på en side, f.eks. når brugeren tror, at han klikker på et bestemt link eller en knap, mens klikket i virkeligheden registreres af en anden del af siden
  • Indsættelse af nye annoncer eller pop op-vinduer på sider eller ombytning af eksisterende annoncer på en webside med andre annoncer eller promovering eller installation af software, der gør dette
  • Medtagelse af uønskede filer i et download, som en bruger har anmodet om
  • Installation af malware, trojanske heste, spyware, annoncer eller virus på en brugers computer
  • Ændring af en brugers browserstartside eller søgeindstillinger uden brugerens informerede samtykke