Doorway-sider

Doorway-sider er websites eller -sider, der er oprettet med det specifikke formål at rangere højt ved bestemte søgeforespørgsler. De er dårlige for brugerne, fordi de kan medføre mange ensartede sider i brugernes søgeresultater, hvor alle resultater ender med at føre brugeren til mere eller mindre den samme destination. De kan også føre brugerne til mellemliggende sider, der ikke er så brugbare som den endelige destination.

Her er nogle eksempler på doorway-sider:

• Flere domænenavne eller sider, der er målrettet mod specifikke regioner eller byer, som leder brugerne videre til én side
  • Sider, der er genereret med det formål at lede besøgende videre til brugbare eller relevante dele af dine websites
  • Sider, der stort set er ens og snarere er søgeresultater end et klart defineret hierarki, som kan gennemses