Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Henkilökohtaisten tietojen poistaminen Googlesta

Google Haun sisältö- ja tuotekäytännöt ovat voimassa maailmanlaajuisesti. Jos löydät sisältöä, jonka aiheena sinä tai joku edustamasi henkilö on ja haluat poistaa sen, tarkista alta henkilökohtaisen sisällön käytännöistä, onko sisältö poistovaatimusten mukaista. Voit tehdä poistopyynnön artikkelin ohjeiden mukaisesti. Voit myös vastata kysymyksiin ohjekeskuksen Ilmoita ongelmasta ‐osiossa. Tarkistamme ilmoittamasi sisällön sen varalta, täytyykö se poistaa Googlen hakutuloksista.

Ilmoita alastomuudesta tai seksuaalisesta sisällöstä, jossa näkyy alle 18-vuotias: Jos löydät linkin, verkkosivuston tai muuta sisältöä, jossa kuvataan lasten seksuaalista hyväksikäyttöä, voit ilmoittaa siitä viranomaisille ja organisaatioille eri puolilla maailmaa. Katso, miten voit ilmoittaa lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvästä sisällöstä.

Jos sivuston omistaja on poistanut tiedot, ne poistetaan lopulta Google Hausta osana tavallista päivitysprosessia. Voit kuitenkin myös pyytää vanhentuneen sisällön päivittämistä Refresh Outdated Content -työkalulla.

Jos sisältö ei täytä yllä mainittuja henkilökohtaisen sisällön käytäntöjen poistovaatimuksia, sinulla voi olla muita vaihtoehtoja tai voit tutustua oikeudelliseen ohjekeskukseen

Sisältö saatetaan poistaa tietyistä oikeudellisista syistä, mukaan luettuna näistä syistä:

• Tekijänoikeusrikkomus
  • Tavaramerkkirikkomukset
  • Oikeuden määräys

Jos sinua kuvaavaa vain aikuisille tarkoitettua sisältöä on jaettu ilman lupaasi tai tavoilla, joita et hyväksy, saatavilla on tukipalveluja.