Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Rapporter og værktøjer til Shopping

Hvis dit website er blevet identificeret af Google som onlinesælger, kan du muligvis se en sektion med titlen Shopping i navigationslinjen i siden af Search Console. Denne sektion indeholder værktøjer og rapporter om tilgængelige Google-shoppingoplevelser for dit website. Websitestatus fastlægges programmatisk af Google. Du kan læse mere om produktuddrag og sælgerfortegnelser her. Kvalificerede websites er dem, der primært sælger fysiske varer eller har strukturerede data for produkter på dit website

Hvad er en onlinesælger?
En onlinesælger er et website, der sælger fysiske varer eller tjenester direkte til forbrugerne (ikke til andre virksomheder) på det pågældende website. Websites, der omdirigerer brugerne til andre websites (tilknyttede websites), eller som ikke tillader gennemførelse af køb på websitet, betragtes ikke som onlinesælgere i forhold til rapportering i Search Console.

Sektionen Shopping i Search Console indeholder en eller flere af følgende poster, afhængigt af hvilken type strukturerede data Google har fundet på dit website:

Detaljeret rapport om produktuddrag

Dette er en rapport over udvidede resultater for de strukturerede data for produktuddrag, der blev fundet på dit website. Elementer med produktuddrag kan vises som typiske websøgeresultater med visuelle forbedringer – f.eks. produktbedømmelser og priser. Denne rapport vises, hvis Google har fundet strukturerede data for produktuddrag på dit website.

Detaljeret rapport om sælgerfortegnelser

Dette er en rapport over udvidede resultater for strukturerede data for sælgerfortegnelser på dit website. Sælgerfortegnelser er en udvidelse af elementet med produktuddrag, der muliggør mere omfattende søgeresultater, hvor prisen altid er inkluderet. De kan f.eks. vises i en karrusel med lignende produkter fra forskellige sælgere eller i et infopanel i søgeresultaterne.

Fortegnelser på fanen Shopping

Hvis du har varer, der vises eller er kvalificerede til at blive vist på fanen Shopping i Google-søgeresultaterne, vil du se denne side med oplysninger om dine fortegnelser på fanen Shopping eller oplysninger om, hvordan du gør dine produkter synlige på fanen Shopping.

Det er muligt, at du hverken kan se den detaljerede rapport over produktuddrag eller den detaljerede rapport over sælgerfortegnelser, men stadig kan se siden med fortegnelser på fanen Shopping. I dette tilfælde har Google fundet strukturerede data på dit website, men de eksempeldata, som anvendes af Search Console til at generere de pågældende rapporter, indeholder ingen enhedsdata. Hvis dette er tilfældet, kan Google stadig vise dine varer på fanen Shopping, selvom du ikke kan se detaljerede rapporter for de pågældende varetyper.

Hvis du er sælger, men du ikke kan se shoppingsektionen i Search Console
Sørg for, at du har gyldige strukturerede data for sælgerfortegnelser på dit website. Du kan tjekke, om Google har fundet og indekseret eventuelle gyldige sælgerfortegnelser på dit website, ved at åbne rapporten for strukturerede data for sælgerfortegnelser. Hvis der ikke er nogen rapport, har Google ikke fundet nogen strukturerede data på dit website. Hvis der er en rapport, skal du sørge for, at dine sælgerfortegnelser er gyldige.