De advertentieomgeving

Deze functie is niet beschikbaar voor videoadvertenties, beeldadvertenties en geanimeerde gif's.

Als u een nieuwe advertentie maakt in Google Web Designer, selecteert u een van de volgende advertentieomgevingen:

Sommige opties zijn misschien niet beschikbaar als het documenttype niet door de omgeving wordt ondersteund.AdMob en Google Ads bieden bijvoorbeeld geen ondersteuning voor uitvouwbare advertenties.

U kunt een standaard advertentieomgeving voor nieuwe documenten instellen via uw voorkeuren.

Afhankelijk van de geselecteerde omgeving voert Google Web Designer verschillende validatiecontroles uit en wordt er een andere enablercode aan de gepubliceerde advertentie toegevoegd.

De advertentieomgeving wordt getoond in het venster Advertentievalidatie en met een vinkje onder Bestand > Advertentieomgeving.

De advertentieomgeving wijzigen

Ga in de ontwerpweergave naar Bestand > Advertentieomgeving en selecteer de nieuwe omgeving. Sommige opties zijn misschien niet beschikbaar als het documenttype niet door de omgeving wordt ondersteund.

Kijk na de conversie bij Advertentievalidatie om te controleren of er elementen zijn die niet geschikt zijn voor de nieuwe omgeving.

Conversies van advertenties voor een andere omgeving kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Google Web Designer geeft een waarschuwing weer als uw advertentie gebeurtenissen of dynamische gegevensbindingen bevat die niet geschikt zijn voor de nieuwe omgeving. Als u de advertentie converteert, worden deze functies verwijderd en kunnen ze niet automatisch worden hersteld. Selecteer Opslaan als nieuw om een kopie van de geconverteerde versie op te slaan als nieuw bestand. Het huidige document wordt dan niet gewijzigd. U kunt vervolgens verwijzen naar het oorspronkelijke document als u verwijderde functies opnieuw wilt maken in de geconverteerde advertentie.

Bronnen

Bekijk meer informatie over hoe u advertenties die zijn gemaakt met Google Web Designer, kunt gebruiken op de volgende platforms: