De component Galerijnavigatie

Deze component wordt niet ondersteund voor AMP HTML-advertenties, videoadvertenties of beeldadvertenties.

De component Galerijnavigatie is niet bedoeld als zelfstandige component. U kunt met deze component een afzonderlijk te plaatsen navigatievenster toevoegen aan een veegbare galerij, carrouselgalerij of 360°-galerij.

Galerijnavigatie met pictogrammen
Galerijnavigatie met miniaturen

De component Galerijnavigatie gebruiken in uw project:

1. Open het deelvenster Componenten en daarna de map Galerijen.
  2. Sleep de component Galerijnavigatie  naar het werkvlak.
  3. Ga naar het deelvenster Eigenschappen. Configureer de component in het gedeelte met eigenschappen voor Galerijnavigatie door de bijbehorende eigenschappen in te stellen (hieronder beschreven).

Eigenschappen

Eigenschap Beschrijving
Naam Hiermee stelt u de naam van de component Galerijnavigatie in.
Galerij-ID Hiermee geeft u de component 'Veegbare galerij', 'Carrouselgalerij' of '360°-galerij' op die u wilt beheren. Kan worden gebonden aan dynamische gegevens.
Markeringskleur Hiermee stelt u de markeringskleur in voor het pictogram of de miniatuur van de afbeelding of groep die momenteel wordt weergegeven.
Miniaturen gebruiken Als deze optie is aangevinkt, worden miniaturen voor navigatie weergegeven in plaats van iconen.

Voorbeeld

U kunt geen voorbeeld van deze component bekijken in de Google Web Designer-interface. Als u de component in actie wilt zien, bekijkt u een voorbeeld van uw document in uw voorkeursbrowser. Klik rechtsboven op de knop Voorbeeld .