De component Tik om te bellen/sms'en

Deze component wordt niet ondersteund voor Google Ads, Google AdMob, Display & Video 360, AMP HTML-advertenties, videoadvertenties of beeldadvertenties.

De component Tik om te bellen/sms'en is een transparant element waarmee de gebruiker kan bellen of sms'en naar een telefoonnummer dat u heeft opgegeven. De component Tik om te bellen/sms'en werkt alleen met mobiele advertenties op ondersteunde smartphones.

Zo voegt u de component Tik om te bellen/sms'en aan uw project toe:

1. Open het deelvenster Componenten en dan de map Interactie.
  2. Sleep de component Tik om te bellen/sms'en  naar het werkvlak. Omdat de component transparant is, kunt u deze beter op een zichtbaar element plaatsen zodat gebruikers weten waar ze moeten klikken en wat er gaat gebeuren.
  3. Selecteer in het gedeelte met eigenschappen voor Tik om te bellen/sms'en in het deelvenster Eigenschappen of u wilt dat de component een gesprek of sms start en geef het nummer op dat moet worden gebruikt.

Eigenschappen

Eigenschappen Beschrijving
Naam De componentnaam.
Nummer Het nummer dat moet worden gebeld of ge-sms't. Kan worden gebonden aan dynamische gegevens.
Actie

De actie die de component uitvoert:

• Bellen
  • Sms'en

Gebeurtenissen en acties

Acties die door de component Tik om te bellen/sms'en worden uitgevoerd

De volgende actie voor de component Tik om te bellen/sms'en kan worden geactiveerd als reactie op andere gebeurtenissen:

Actie Configuratieopties
Bellen geen

Als u deze actie selecteert in het dialoogvenster Gebeurtenis, stelt u de component Tik om te bellen/sms'en in als ontvanger.

Meer informatie over hoe u gebeurtenissen instelt.

Voorbeeld

U kunt geen voorbeeld van deze component bekijken in de Google Web Designer-interface. Als u de component in actie wilt zien, bekijkt u een voorbeeld van uw document in uw voorkeursbrowser. Klik rechtsboven op de knop Voorbeeld .