Ik kan mijn horloge niet vinden in de lijst

Als je de naam van je horloge niet kunt vinden op je telefoon tijdens het instellen, probeer je de volgende oplossingen.

Zorg dat je horloge en je telefoon aanstaan en dat ze bij elkaar in de buurt zijn.

Belangrijk: De onderstaande stappen zijn voor Wear OS en kunnen variëren op basis van je fabrikant, apparaat en softwareversie.

Wear 3-apparaten

Horloges met Wear OS 3 werken niet met de Wear OS-app. Meer informatie over hoe je de OS-versie op je horloge vindt Voor de Galaxy Watch 4-serie volg je deze stappen om je horloge in te stellen.

Alle stappen afronden op je horloge

De naam van je horloge wordt pas weergegeven op je telefoon nadat je alle stappen op je horloge hebt voltooid.

1. Tik op het scherm als op je horloge 'Tik om te beginnen' wordt weergegeven.
    • Je moet misschien wachten tot je horloge volledig aanstaat.
  2. Kies een taal op je horloge.
  3. Accepteer de servicevoorwaarden op je horloge.
  4. Als je op je horloge ziet staan dat je Wear OS moet downloaden en openen op je telefoon, tik je op de telefoon op Vernieuwen Vernieuwen.

'Locatie delen' aanzetten

Op sommige telefoons moet je 'Locatie delen' aanzetten om je horloge in te stellen.

1. Open de app Instellingen op je Android-telefoon.
  2. Tik op Locatie.
    • Als je Locatie niet ziet, tik je op Beveiliging en locatie en dan Locatie.
  3. Zet Locatie gebruiken of Locatie aan.
  4. Open de Wear OS-app Wear OS by Google en tik op Vernieuwen Vernieuwen.
  5. Zodra het delen van locaties aanstaat, rond je het instellen van je horloge af.

Tip: Nadat je je horloge hebt ingesteld, kun je Locatie gebruiken weer uitzetten.

Als je horloge nog steeds niet wordt weergegeven in de lijst

Als je de bovenstaande oplossing hebt geprobeerd en nog steeds problemen ondervindt, koppel je je horloge los en zet je dit terug op de fabrieksinstellingen. Vervolgens kun je je telefoon en horloge vanaf het begin instellen.

Opmerking: Als je je horloge terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden alle apps, instellingen en gegevens op je horloge gewist.

1. Houd de aan/uit-knop van je horloge ingedrukt.
  2. Scroll omlaag en tik op Loskoppelen en resetten Loskoppelen en resetten.
    • Als je deze optie niet ziet, tik je op Ontkoppelen van telefoon Loskoppelen en resetten.
  3. Als je wilt bevestigen dat je je smartwatch wilt ontkoppelen en resetten, tik je op Klaar Gereed.
  4. Open de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.
  5. Stel je smartwatch vanaf het begin in.

Meer informatie over hoe je je horloge instelt.