Ik kan mijn horloge niet vinden in de lijst

Als je de naam van je horloge niet kunt vinden op je telefoon tijdens het instellen, probeer je de volgende oplossingen.

Zorg dat je horloge en je telefoon aanstaan en dat ze bij elkaar in de buurt zijn.

Belangrijk: De onderstaande stappen zijn voor Wear OS en kunnen variëren op basis van je fabrikant, apparaat en softwareversie.

Checken of je horloge werkt met de iPhone

Ga op je iPhone naar deze website om te checken of je telefoon werkt met Wear OS.

Alle stappen afronden op je horloge

De naam van je horloge wordt pas weergegeven op je telefoon nadat je het horloge hebt ingesteld.

1. Tik op het scherm als op je horloge 'Tik om te beginnen' wordt weergegeven.
    • Misschien moet je wachten tot je horloge volledig aanstaat.
  2. Kies een taal op je horloge.
  3. Accepteer de servicevoorwaarden op je horloge.
  4. Als op je horloge 'Ga door op je telefoon' wordt weergegeven, tik je op je telefoon op Vernieuwen.

Je horloge vergeten op je telefoon

1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Tik naast het apparaat dat je wilt vergeten op Informatie Informatie en dan Vergeet dit apparaat.
  4. Tik op Vergeet apparaat om te bevestigen.
  5. Open de Wear OS-app Wear OS by Googleof de bijbehorende app voor je apparaat.
  6. Tik op Vernieuw en volg de instructies op je telefoon.

Als je horloge nog steeds niet wordt weergegeven in de lijst

Als je de bovenstaande oplossing hebt geprobeerd en nog steeds problemen ondervindt, koppel je je horloge los en zet je dit terug op de fabrieksinstellingen. Vervolgens kun je je telefoon en horloge vanaf het begin instellen.

Opmerking: Als je je horloge terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden alle apps, instellingen en gegevens op je horloge gewist.

1. Houd de aan/uit-knop van je horloge ingedrukt.
  2. Scroll omlaag en tik op Loskoppelen en resetten Loskoppelen en resetten.
    • Als je deze optie niet ziet, tik je op Ontkoppelen van telefoon Loskoppelen en resetten.
  3. Als je wilt bevestigen dat je je smartwatch wilt ontkoppelen en resetten, tik je op Klaar Gereed.
  4. Open de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.
  5. Stel je smartwatch vanaf het begin in.
Meer informatie over hoe je je horloge instelt.