Het scherm van je horloge vergrendelen

Je kunt je scherm vergrendelen als je het horloge niet draagt. Je horloge wordt ook automatisch vergrendeld als de bluetooth-verbinding met je telefoon wordt verbroken.
  1. Als het scherm uitstaat, activeer je het horloge.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Algemeen en dan Beveiliging en dan Vergrendelen.
    • Wear 2: Tik op Instellingen Instellingen en dan Personalisatie en dan Schermvergrendeling.
  4. Kies hoe je je scherm wilt vergrendelen en volg de instructies.
    • Als je de schermvergrendeling wilt uitzetten, geef je je ontgrendelingspatroon, pincode of wachtwoord op. Scroll omlaag en tik op Geen en dan Bevestigen Gereed.

Als je je ontgrendelingspatroon, pincode of wachtwoord bent vergeten

Als je bent vergeten hoe je je horloge kunt ontgrendelen, moet je je horloge terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
Tip: Nadat je je horloge hebt teruggezet naar de fabrieksinstellingen, zijn alle apps, instellingen en gegevens op je horloge gewist.

Stap 1: Ontkoppel en reset je horloge

1. Open op je Android-telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.
    • Tip: Als je de bijbehorende app voor je apparaat gebruikt, volg je de instructies voor die app.
  2. Tik onderaan op Geavanceerde instellingen.
  3. Tik onderaan op Horloge ontkoppelen en dan Horloge ontkoppelen

Stap 2: Stel je horloge en telefoon helemaal opnieuw in

1. Open op je telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.
    • Tip: Als je de bijbehorende app voor je apparaat gebruikt, volg je de instructies voor die app.
  2. Tik op Instellen starten.
  3. Volg de instructies op je telefoon om je horloge opnieuw te verbinden.