De datum en tijd van je horloge instellen

Op uw Wear OS-smartwatch kunt u de instellingen van de klok wijzigen, waaronder de datum, tijd en tijdzone.

Belangrijk: De onderstaande stappen zijn voor Wear OS en kunnen variëren op basis van je fabrikant, apparaat en softwareversie.

De tijd op je horloge wijzigen

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
    • Als je Instellingen niet meteen ziet, swipe je eerst naar links.
  4. Tik op Systeem en dan Datum en tijd en dan kies je tijdinstellingen.

Wijzigen welke tijd wordt getoond

• Zo toon je dezelfde tijd op je horloge en telefoon:
    1. Zet Automatische datum en tijd aan.
  • Zo toon je de lokale tijd:
    1. Zet Automatische datum en tijd uit.
    2. Zet Automatische tijdzone aan.
  • Zo stel je de tijd handmatig in:
    1. Zet Automatische datum en tijd en Automatische tijdzone uit.
    2. Geef de datum, tijd of tijdzone op.

De tijdnotatie wijzigen

1. Als het scherm is gedimd, tikt u erop om het horloge te activeren.
  2. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
    • Als u Instellingen niet meteen ziet, veegt u eerst naar links.
  4. Tik op Systeem en dan Datum en tijd.
  5. Scroll omlaag en schakel 24-uurs klok gebruiken in.

Als de tijd of datum op je horloge onjuist is

Zorg ervoor dat uw telefoon en horloge zijn verbonden

Als uw horloge en telefoon zijn losgekoppeld, kan uw horloge de verkeerde tijd weergeven.

Wanneer uw horloge en telefoon niet zijn verbonden, ziet u Verbinding verbroken Ontkoppelen.

Probeer deze suggesties om ze weer te verbinden.

De tijd op uw telefoon updaten
Als de tijd op uw telefoon onjuist is, kan deze ook onjuist zijn op uw horloge.

De tijdzone handmatig instellen op uw horloge

1. Als het scherm is gedimd, tikt u erop om het horloge te activeren.
  2. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
    • Als u Instellingen niet meteen ziet, veegt u eerst naar links.
  4. Tik op Systeem en dan Datum en tijd.
  5. Scroll omlaag en tik op Tijdzone instellen
    • Als u niet kunt tikken, geeft uw horloge al de tijdzone weer waarin u zich bevindt. Schakel Automatische tijdzone uit om deze te wijzigen.
  6. Tik op de tijdzone die u wilt gebruiken.