Verbinding maken met wifi

Je horloge kan automatisch verbinding maken met opgeslagen wifi-netwerken als de verbinding met je telefoon wordt verbroken.

Wifi aanzetten

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
    • Zie je Instellingen Instellingen niet direct, swipe dan eerst naar links.
  4. Tik op Verbindingen en dan Wifi. Als wifi uitstaat, tik je op de schakelaar Wifi om deze aan te zetten.
  • Wear 2: Scroll en tik op Connectiviteiten dan Wifi. Als wifi uitstaat, tik je op Wifi om dit in te stellen op Automatisch.

Een wifi-netwerk aan je horloge toevoegen of wijzigen

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
    • Zie je Instellingen Instellingen niet direct, swipe dan eerst naar links.
  4. Scroll en tik op Verbindingen en dan Wifi en dan Netwerk toevoegen.
  5. Als een wachtwoord is vereist, tik je op Wachtwoord. Geef het wachtwoord op je Wear-apparaat op wanneer dit wordt gevraagd.
  • Wear 2: Als een wachtwoord is vereist, tik je op Voer wachtw. in op tel.. Geef op je telefoon het wachtwoord op als daarom wordt gevraagd en tik op Verbinden.

Tip: Je horloge kan geen verbinding maken met wifi-netwerken die je eerst naar een pagina sturen voordat je verbinding kunt maken (bijvoorbeeld wifi-netwerken op locaties als hotels of cafés). Het kan ook geen verbinding maken met netwerken van 5 GHz.

Verbinding maken met bekende netwerken

Zolang de wifi van je horloge aanstaat, wordt automatisch verbinding gemaakt met wifi-netwerken die op je telefoon zijn opgeslagen.

Problemen met wifi-verbinding oplossen

Meer informatie over hoe je problemen met de wifi-verbinding van je horloge oplost