Je horloge opnieuw opstarten

Als je je horloge opnieuw moet opstarten, kun je dit doen via de instellingen of met de aan/uit-knop op je horloge.

De aan/uit-knop ingedrukt houden

Houd de aan/uit-knop drie seconden ingedrukt of totdat het horloge wordt uitgeschakeld.

Opmerking: Als het horloge drie knoppen heeft, is de middelste knop de aan/uit-knop. Als het horloge geen aan/uit-knop heeft, volg je de onderstaande instructies.

Opnieuw opstarten via de instellingen van het horloge

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Systeem.
    • Als je Instellingen Instellingen niet direct ziet, veeg je eerst naar links.
  4. Scroll omlaag en tik op Opnieuw opstarten Opnieuw opstarten.

Als je alle gegevens op je horloge moet wissen, kun je je horloge terugzetten op de fabrieksinstellingen. Als je meer hulp nodig hebt, neem je contact op met de fabrikant van je horloge.