Je horloge instellen

Als je je smartwatch wilt gebruiken, moet je het horloge eerst aan je telefoon koppelen via de Wear OS-app.
Horloges met Wear OS 3 werken niet met de Wear OS-app. Meer informatie over hoe je de OS-versie op je horloge vindt Voor de Galaxy Watch 4-serie volg je deze stappen om je horloge in te stellen.
Belangrijk: De onderstaande stappen zijn voor Wear OS en kunnen variëren op basis van je fabrikant, apparaat en softwareversie.

Voordat je begint

Voordat je begint

De Wear OS-app downloaden

Je vindt de Wear OS-app in de Google Play Store.

Je horloge voor het eerst instellen

1. Zet je horloge aan.
  2. Open Wear OS Wear OS by Google op je telefoon.
  3. Tik op Instellen.
  4. Volg op je horloge de instructies op het scherm om een taal te kiezen en de servicevoorwaarden te accepteren.
  5. Volg op je telefoon de instructies op het scherm totdat je de naam van je horloge ziet.
  6. Tik op de naam van het horloge.
  7. Je ziet een code op de telefoon en het horloge.
  8. Volg de instructies op het scherm om dit proces af te ronden.

Tip: Als je apparaat en horloge zijn gekoppeld, zie je Verbonden staan in de Wear OS-app. Als ze niet zijn gekoppeld, zie je Verbinding verbroken verbinding verbreken op het scherm van je horloge.

Als je je horloge eerder hebt ingesteld

Je horloge instellen met een nieuwe telefoon

Belangrijk:

• Je horloge kan maar aan één telefoon tegelijk zijn gekoppeld. Als je een andere telefoon met je horloge wilt gebruiken, gebruik je eerst je huidige telefoon om de koppeling te verbreken.
  • Zet je het horloge terug naar de fabrieksinstellingen, dan worden alle apps, instellingen en gegevens op je horloge gewist.
  1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik op Instellingen Instellingen en dan Systeem.
    • Op sommige horloges moet je naar links swipen voor deze optie.
  3. Scroll omlaag en tik op Loskoppelen en resetten Loskoppelen en resetten.
    • Als je deze optie niet ziet, tik je op Ontkoppelen van telefoon Loskoppelen en resetten.
  4. Tik op Klaar Gereed om te bevestigen.
  5. Open Wear OS Wear OS by Google op de telefoon waarmee je verbinding wilt maken.
  6. Tik op Instellen.
  7. Nadat het horloge opnieuw is opgestart, volg je de instructies op het scherm.
Smartwatch instellen

Tips:

Een ander horloge instellen met je telefoon

Je kunt meer dan één horloge gebruiken met je Android-telefoon. Zo voeg je nog een horloge toe:

1. Open Wear OS Wear OS by Google op je telefoon.
  2. Tik naast de naam van het verbonden horloge op de pijl-omlaag Dropdownpijl en dan Nieuw horloge toevoegen.
  3. Volg de instructies op het scherm om dit proces af te ronden.

De taal van je horloge wijzigen

Je horloge en telefoon gebruiken altijd dezelfde taal. Als je de taal op je horloge wilt wijzigen, stel je een andere taal in op de telefoon.

Meer hulp

Als je problemen hebt bij het instellen van je horloge, probeer je deze stappen om het probleem op te lossen.