Snel overzicht gebruiken op je Wear-apparaten

Je kunt met Snel overzicht informatie en updates zoals aankomende afspraken, taken en weersinformatie vinden op het start- of vergrendelscherm van je apparaat.

Over Snel overzicht voor Wear-apparaten

Belangrijk: Deze functie is misschien niet op alle apparaten beschikbaar.

Snel overzicht werkt alleen met je Wear-apparaat als je de volgende rechten hebt aangezet in je instellingen:

• Locatie
  • Woon- en werkadres
  • Agenda

Belangrijkste functies voor Wear-apparaten

Je kunt met Snel overzicht in één oogopslag informatie krijgen op je Wear-apparaat, waaronder:

• Tijd om te vertrekken
  • Agenda-afspraken en agenda's
  • Reistijd naar je werk
  • Weer

Snel overzicht voor je Wear-apparaat aan- of uitzetten

Als je updates van Snel overzicht op je Pixel Watch wilt krijgen, zet je de Google Assistent aan. Meer informatie over hoe je de Google Assistent instelt

Als je updates van Snel overzicht wilt krijgen, voeg je de functie toe aan de indeling van je wijzerplaat:

1. Houd je vinger op de wijzerplaat van je smartwatch om de wijzerplaat te wijzigen en te bewerken.
  2. Scroll naar de wijzerplaat Utility en tik op Bewerken Bewerken.
  3. Swipe één keer naar links om de indeling te selecteren.
  4. Kies Modulair II of Modulair III.
  5. Swipe naar links.
  6. Tik op de grote rechthoek om deze te bewerken.
  7. Selecteer Snel overzicht.
  8. Druk op de kroon om af te sluiten en je updates te vinden.