Muziek beluisteren op je horloge

Je kunt met je Wear OS-horloge naar YouTube Music luisteren. Luister overal naar muziek via je horloge, zonder je mobiele apparaat mee te hoeven nemen. Je kunt muziek streamen via LTE of wifi of nummers downloaden naar je horloge, zodat je er offline naar kunt luisteren. Laat je telefoon dus thuis en sport op het ritme van je favoriete nummers met YouTube Music om je pols.

Tip: YouTube Music wordt ondersteund op de meeste horloges met de nieuwste versie van Wear OS 2 of hoger. YouTube Music-content wordt afgespeeld met een bitsnelheid van 128 kbps AAC.

Dit kun je doen met YouTube Music op Wear OS:

• Luisteren naar muziek op je horloge via een gekoppeld Bluetooth-accessoire zoals een hoofdtelefoon.
  • Muziek rechtstreeks downloaden naar je horloge zodat je zonder internetverbinding ernaar kunt luisteren.
  • Muziek rechtstreeks streamen vanaf je horloge zodat je kunt luisteren zonder gekoppeld apparaat in de buurt.
  • Afspeelopties bedienen, downloads beheren en nummers liken, allemaal met je horloge.

De YouTube Music-app downloaden

Download de YouTube Music-app op je Wear OS-horloge om aan de slag te gaan:

1. Open de Google Play Store op je horloge.
  2. Zoek naar YouTube Music.
  3. Selecteer de YouTube Music-app en download deze naar je apparaat.
  4. Nadat de app is geïnstalleerd, log je in op je YouTube Music-account en ben je klaar om naar muziek te luisteren.

In de app kun je door je bibliotheek browsen, suggesties voor trainingen krijgen, je downloads terugvinden en gepersonaliseerde muziekaanbevelingen bekijken.

Muziek downloaden

Als je zonder internetverbinding naar YouTube Music wilt luisteren, download je de muziek rechtstreeks naar je Wear OS-apparaat:

1. Open YouTube Music op je Wear OS-horloge.
  2. Tik op het nummer of de playlist die je wilt downloaden.
  3. Tik op het downloadicoon .

Tip: Zet slimme downloads aan om je horloge automatisch te laten updaten met je favoriete muziek. Als je slimme downloads aanzet, downloadt je horloge automatisch muziek op basis van je luistergeschiedenis in YouTube Music.

Bekijk meer informatie over hoe je slimme downloads aanzet.

Tip: Hoeveel muziek je kunt downloaden, hangt af van de opslagruimte op je Wear OS-apparaat.

Muziek streamen

Als je naar YouTube Music wilt luisteren zonder een gekoppeld apparaat in de buurt, zorg je dat je horloge is verbonden met wifi of een mobiele verbinding.

Belangrijk: Als je een mobiele verbinding wilt gebruiken, heb je een LTE-abonnement van je provider nodig. Mobiel streamen wordt niet ondersteund op iOS.

1. Open YouTube Music op je Wear OS-horloge.
  2. Tik op het nummer of de playlist waarnaar je wilt luisteren.
  3. Het nummer wordt gestreamd en afgespeeld via de beschikbare verbinding.
Tip: Als je muziek wilt streamen en afspelen via een mobiele verbinding, heb je beschikbare data nodig. Maak zo mogelijk verbinding met wifi om data te besparen.

De YouTube Music-tegel gebruiken

Voeg de YouTube Music-tegel toe om de playlist die je het laatst hebt afgespeeld te openen of snel naar de browsepagina van de YouTube Music-app te gaan. Bekijk meer informatie over hoe je tegels op je apparaat beheert.