Uitbetalingsdrempel voor verkopers en bijnaam voor account wijzigen

Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Via een overboeking naar uw bankrekening krijgt u maandelijkse uitbetalingen in Amerikaanse dollars. Lees meer informatie over betalingen via overboeking of bekijk uw betalingsschema.
Verkopers in Roemenië worden maandelijks betaald via elektronische overboeking in euro's en niet in Roemeense leu.

Als u als verkoper maandelijkse uitbetalingen van Google wilt ontvangen voor uw in rekening gebrachte bestellingen, moet u een bankrekening in uw betalingsprofiel verifiëren. Als u nog geen bankrekening heeft toegevoegd en geverifieerd, kunt u dit doen wanneer u zich de volgende keer aanmeldt bij uw betalingsprofiel.

Meer informatie over uw uitbetalingsschema voor verkopers of over hoe u uw primaire bankrekening toevoegt of wijzigt of uw bankrekening verifieert.

Over de uitbetalingsdrempel voor verkopers

Als u als verkoper in aanmerking wilt komen voor overboeking van uw uitbetaling op uw bankrekening aan het einde van uw betalingscyclus, moet uw uitbetaling voor verkopers (d.w.z. het aan u uit te betalen bedrag) voldoen aan de minimumdrempel voor het betalingsbedrag. Het minimale uitbetalingsbedrag voor verkopers kan variëren, afhankelijk van uw land en valuta.

Opmerking: Wanneer u uw betalingen ontvangt via overboeking, raden wij u aan de drempel in te stellen op een minimum van $100, omdat de overboekingskosten soms meer dan $50 kunnen zijn. Neem contact op met uw financiële instelling voor meer informatie over eventuele kosten voor het ontvangen van overboekingen in Amerikaanse dollars.

Valuta Minimumbedrag
AUD 1,00
BRL 10,00
CAD 1,00
CHF 1,00
CZK 20,00
DKK 1,00
EUR 1,00
GBP 1,00
HKD 1,00
HUF 2.120,00
ILS 3,00
JPY 100,00
KRW 1.000,00
MXN 12,00
NOK 1,00
PLN 2,00
SEK 1,00
SGD 1,00
TRY 20,00

De gegevens van uw rekening voor uitbetalingen wijzigen

U kunt als volgt uw betalingsaccount-ID vinden, uw uitbetalingsdrempel verhogen of de bijnaam van uw betalingsaccount wijzigen van de standaardnaam 'Verkopersservices' in iets anders:

1. Log in bij het betalingsprofiel en klik vervolgens op Abonnementen en services.
  2. Zoek Verkopersservices en klik op Beheren.
  3. Ga in het volgende scherm naar Instellingen en klik op Instellingen beheren.
  1. Zoek in het volgende scherm naar Betalingsaccount om uw betalingsaccount-ID te bekijken. Opmerking: Mogelijk vindt u uw betalingsaccount-ID op facturen of andere facturatiedocumenten. U kunt de ID niet wijzigen.
  2. Als u de bijnaam van uw betalingsaccount wilt wijzigen van de standaardnaam 'Verkopersservices' in iets anders, zoekt u naar 'Bijnaam betalingsaccount' en klikt u op 'Bewerken' Bewerken.
  3. Zoek 'Betalingsschema' en klik op 'Bewerken' Bewerken.

Het uitbetalingsschema aan verkopers kan niet worden gewijzigd, maar u kunt wel een zelfgeactiveerde betalingsstop tot één jaar instellen om uitbetalingen uit te stellen. Opmerking: Om de uitbetalingscyclus van de huidige maand te wijzigen, moet u vóór de 21e van de maand de instellingen voor de betalingsstop aanpassen.