Opdater offentligt tilgængelige oplysninger

Sørg for, at dine sælgeroplysninger er opdaterede for at lette kommunikationen med kunderne (det kan f.eks. reducere antallet af tvister om tilbageførsler).

Du kan hverken ændre dit sælger-id eller det land, der er angivet på din betalingsprofil. Hvis det land, der er angivet på din profil, ikke er korrekt, eller hvis du flytter din registrerede virksomhedsadresse til et andet land, skal du oprette en ny betalingsprofil og overføre dine apps til din nye profil.

Rediger din offentlige sælgerprofil

Følg disse trin for at ændre din offentlige sælgerprofil:

1. Log ind på din betalingsprofil.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Hvis du vil ændre de oplysninger, som offentligheden og dine kunder ser, skal du finde "Offentlig sælgerprofil" og klikke på Rediger Rediger.
    1. Find "Virksomhedsoplysninger", og angiv følgende:
      • Virksomhedsnavn (virksomhed eller personnavn)
      • Dit navn (navnet på dit brand)
      • Virksomhedsadresse eller privatadresse
      • Virksomhedens eller et personligt telefonnummer til kundeservice
    2. Hvis du vil angive det navn på virksomheden eller dit brand, der bliver vist på kundernes kontoudtog for kreditkortet, så det bliver nemmere for kunderne at genkende det køb, de har foretaget hos dig, skal du finde "Navn på kontoudtog for kreditkort" og klikke på Rediger Rediger.

Bemærk! "GOOGLE*" står foran dit virksomhedsnavn på kundernes kontoudtog, og dit navn på kontoudtoget er derfor begrænset til 14 tegn.
    3. Find "Virksomhedens kontaktoplysninger". Du kan vælge at angive følgende:
      • Virksomhedens website
      • Virksomhedens mailadresse til kundeservice
      • Kundeservicewebsitet
      • Website med ofte stillede spørgsmål
  4. Klik på Gem.

Hos Google bestræber vi os på at beskytte dine oplysninger, og vi deler ikke dine private kontaktoplysninger med nogen, undtagen som det er beskrevet i vores privatlivspolitik og erklæringen om privatliv for Payments. Vi deler dine offentlige virksomhedsoplysninger, f.eks. virksomhedens adresse, offentlige website og politikker for returnering/annullering, for at hjælpe kunder, der har spørgsmål vedrørende deres ordrer.

Bemærk! Sørg for at tilføje din bankkonto, indsende skatteoplysninger og konfigurere salgsafgifter på din betalingsprofil for at modtage rettidige sælgerbetalinger fra Google.