Sobre els passis privats

Alguns passis que pots desar a Google Wallet contenen informació sensible. Aquests passis tenen protecció addicional per ajudar-te a protegir les teves dades sensibles.

Pots afegir els passis següents com a privats a Google Wallet (disponibilitat subjecta a la teva ubicació):

Important: Google desa el passi privat amb la informació que has decidit proporcionar. Google no verifica aquesta informació de manera independent ni pot confirmar que sigui completa, precisa o efectiva amb cap proveïdor.

Com funcionen els passis privats

A diferència d'altres passis, com ara entrades per a esdeveniments o passis de transport públic, els passis privats:

• Inclouen l'etiqueta "passi privat" als detalls de la targeta per ajudar-te a identificar-los fàcilment.
  • Requereixen que verifiquis la teva identitat per afegir-los, veure'ls i utilitzar-los a Google Wallet. Pots fer-ho amb l'empremta digital, el PIN o altres mètodes.
  • No s'utilitzen per personalitzar la teva experiència a Wallet de manera predeterminada.
  • No es comparteixen de manera predeterminada amb altres productes de Google, com ara Maps, l'Assistent i Shopping.

Afegir un passi privat a Google Wallet

Corregir problemes relacionats amb els passis privats

No puc afegir un passi privat

Si reps el missatge d'error "No es pot afegir el passi en aquest dispositiu":

1. Al telèfon, cerca el correu electrònic o el missatge de text que t'ha enviat el proveïdor per afegir el passi.
  2. Mantén premut l'enllaç.
  3. Per obrir l'enllaç en un navegador web, com ara Chrome, selecciona Obre al navegador.
  4. Toca Afegeix a Google Wallet.

Si això no corregeix el problema:

1. Al telèfon, obre Configuració Settings.
  2. A la barra de cerca, escriu Obertura d'enllaços i toca el resultat.
  3. Llisca fins a l'opció Serveis de Google Play i toca-la.
  4. Activa Obre els enllaços admesos.
  5. Torna a obrir l'enllaç del proveïdor i prova de configurar la targeta o el registre de proves.

Convertir els fitxers en passis privats

Per protegir la teva privadesa, alguns fitxers que obres amb Google Wallet es converteixen en un passi privat. Si necessites ajuda per desar un fitxer a Wallet, obtén informació sobre com pots gestionar elements a Google Wallet.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.