Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Äldre Google Voice för personliga konton upphör

Den äldre versionen av Google Voice har ersatts av den senaste Google Voice-versionen. Du kan få åtkomst till den senaste Google Voice-upplevelsen på voice.google.com.

Information om att den äldre versionen av Google Voice upphör

Ändringarna i den här artikeln gäller enbart om du använder Google Voice med ett personligt Google-konto. Ändringarna påverkar inte Google Voice på Google Workspace-konton. Mer information om Google Voice för Google Workspace finns i Detta kan du göra med Google Voice.

Få åtkomst till den senaste Google Voice-versionen

Viktigt! Om du har ett konto med ett Google Voice-telefonnummer har du redan den senaste versionen av Google Voice.

Läs mer om moderna Google Voice

Populära funktioner från äldre Google Voice har lagts till i den nya Google Voice-versionen. Vissa funktioner, exempelvis internetsamtal, ingick inte i den äldre versionen av Google Voice och är bara tillgängliga i den senaste Google Voice-versionen.

Navigera i den senaste Google Voice-versionen

Du kan enkelt hitta viktiga funktioner i Google Voice:

• Du hittar din samtalshistorik i Samtal Samtal.
  • Om du vill öppna dina meddelanden öppnar du Meddelanden Meddelanden
  • Öppna röstbrevlådan Röstbrevlåda om du vill öppna röstmeddelanden.
  • Öppna Ljudinställningar uppe till höger för att gå till Ljudinställningar.
  • Om du vill öppna de allmänna inställningarna går du till Inställningar uppe till höger.
  • Du kan markera ett meddelande eller samtal som spam.
  • Du kan arkivera ett samtal eller ett meddelande.
Skillnader mellan Google Voice och äldre Google Voice

Dessa funktioner är tillgängliga i den senaste Google Voice-versionen:

Dessa funktioner är inte tillgängliga eller skiljer sig åt i Google Voice:

• Ring för att lyssna av röstbrevlådan: Om du vill lyssna av röstbrevlådan via ett samtal måste du aktivera funktionen Ring för att lyssna av röstbrevlådan och ange en pinkod. När du ringer numret för att lyssna av röstbrevlådan anger du pinkoden. Läs mer om hur du ringer upp Google Voice för att lyssna av röstbrevlådan.
  • Regler för vidarebefordran av SIP-enheter enbart för Fiber-telefoner: Regler för vidarebefordran som baseras på dina kontakter eller nummerpresentatören gäller inte längre om du använder en Fiber-telefon. Samtal från kontakter eller nummerpresentatörer med regler för vidarebefordran ringer din dator (SIP-enhet).
  • Stör ej-timer: Stör ej är tillgängligt i Google Voice, men du kan inte ställa in en timer längre. Läs mer om att skicka Google Voice-samtal till röstbrevlådan
  • Andra valutor än USD: Google Voice är endast tillgängligt i USA. Du kan bara köpa Google Voice-saldo i amerikanska dollar (USD). Inom kort konverteras alla saldon som inte är USD automatiskt till USD och automatisk kontopåfyllning i andra valutor än USD inaktiveras. Läs mer om saldo i Google Voice.
  • Ringtid: Ringtid är inte tillgänglig. Om du använde den här funktionen i äldre Google Voice ringer samtal till telefonen när som helst under dygnet i den senaste Google Voice-versionen. Om du har en smartphone kan du använda funktionen Stör ej på telefonen om du vill ignorera aviseringar och samtal vid vissa tillfällen.
  • Inställningar för vidarekoppling av samtal: Det finns ingen inställning för vidarekoppling av operatörer i den senaste Google Voice-upplevelsen. Vidarekopplade samtal från operatören från ditt länkade nummer går automatiskt till röstbrevlådan för Google Voice. Det går inte att få vidarekopplade samtal från ett länkat nummer att ringa på alla dina enheter. Om du vill att enheterna ska ringa från operatörsnumret porterar du ditt nummer till Google Voice
  • Oautentiserad åtkomst till röstmeddelanden via länkar: I Google Voice måste du logga in på ditt Google Voice-konto för att få åtkomst till röstbrevlådan.
  • Konton med endast röstbrevlåda: Om du har ett konto som enbart är till röstbrevlåda utan ett Google Voice-nummer uppgraderar du till ett fullständigt Google Voice-konto.