Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Det gamle Google Voice til personlige konti lukkes ned

Det forældede Google Voice er blevet erstattet af det nye Google Voice. Du kan tilgå det nye Google Voice på voice.google.com.

Om afslutningen på det gamle Google Voice

Ændringerne i denne artikel gælder kun, hvis du bruger Google Voice med en personlig Google-konto. Ændringerne påvirker ikke Google Voice på Google Workspace-konti. Gå til Hvad kan du gøre med Voice? for at få flere oplysninger om Google Voice til Google Workspace.

Få adgang til det nye Google Voice

Vigtigt! Hvis du har en konto med et Google Voice-telefonnummer, har du allerede det nyeste Google Voice.
Hvis du har en konto, der kun bruges til din telefonsvarer, skal du opgradere fra det gamle Google Voice til en komplet Google Voice-konto.

Få flere oplysninger om det nye Google Voice

Populære funktioner fra det gamle Google Voice er blevet føjet til Google Voice. Nogle funktioner, f.eks. internetopkald, var ikke en del af det gamle Google Voice og er kun tilgængelige i det nye Google Voice.

Naviger i det nye Google Voice

Du kan nemt finde vigtige funktioner i Google Voice:

• Gå til Opkald Opkald for at finde din opkaldshistorik.
  • Gå til Beskeder Beskeder for at åbne dine beskeder.
  • Gå til Talebeskeder Talebesked for at åbne dine talebeskeder.
  • Gå til Lydindstillinger øverst til højre for at åbne lydindstillingerne.
  • Gå til Indstillinger øverst til højre for at åbne de generelle indstillinger.
  • Du kan markere en besked eller et opkald som spam.
  • Du kan arkivere et opkald eller en besked.
Forskelle på Google Voice og det gamle Google Voice

Disse funktioner bliver tilgængelige i det nye Google Voice:

Disse funktioner er ikke tilgængelige eller er anderledes i Google Voice:

• Adgang til telefonsvarer, der forudsætning opkald for aflytning: Hvis du vil aflytte din telefonsvarer under et opkald, skal du aktivere funktionen "Ring for at aflytte" og angive en pinkode. Når du ringer til dit nummer for at tjekke din telefonsvarer, skal du indtaste pinkoden. Få flere oplysninger om, hvordan du ringer til Google Voice for at tjekke din telefonsvarer.
  • Regler for viderestilling af opkald kun for SIP-enheder til Fiber-telefoner: Regler for viderestilling af opkald baseret på dine kontakter eller dit opkalds-id gælder ikke længere, hvis du bruger en Fiber-telefon. Opkald fra kontakter eller opkalds-id'er med regler for viderestilling ringer på din computer (SIP-enhed).
  • "Forstyr ikke"-timer: "Forstyr ikke" er tilgængeligt i Google Voice, men du kan ikke længere indstille en timer. Få flere oplysninger om, hvordan du sender Google Voice-opkald til telefonsvareren
  • Andre valutaer end USD: Google Voice er kun tilgængeligt i USA. Du kan kun købe Google Voice-kredit i amerikanske dollars (USD). I den nærmeste fremtid konverteres alle kreditsaldi med anden valuta end USD automatisk til USD, og automatisk optankning i andre valutaer end USD deaktiveres. Få flere oplysninger om Google Voice-kredit.
  • Opkaldsplanlægning: Opkaldsplanlægning er ikke tilgængeligt. Hvis du har brugt denne funktion i det gamle Google Voice, ringer opkald i det nye Google Voice til din telefon når som helst i løbet af dagen. Hvis du har en smartphone, kan du bruge funktionen "Forstyr ikke" på din telefon til at ignorere notifikationer og opkald på bestemte tidspunkter.
  • Indstillinger for viderestilling af opkald: Der er ingen indstilling for viderestilling af opkald via mobilselskab i det nye Google Voice. Opkald, der viderestilles af dit mobilselskab, fra dit tilknyttede nummer sendes automatisk til din telefonsvarer i Google Voice. Det er ikke muligt at få opkald, der viderestilles af dit mobilselskab, fra dit tilknyttede nummer til at ringe på alle dine enheder. Hvis du vil have dine enheder til at ringe fra dit mobilnummer, skal du portere dit nummer til Google Voice
  • Uautoriseret adgang til talebeskeder via links: I Google Voice skal du logge ind på din Google Voice-konto for at tilgå din telefonsvarer.
  • Konti, der kun er til talebeskeder: Hvis du har en konto, der kun er til telefonsvarer, uden et Google Voice-nummer, skal du opgradere til en komplet Google Voice-konto.