Google Voice fungerer ikke sammen med Google Fi

Hvis du tilmelder dig Google Fi med en Google-konto, der er knyttet til dit Google Voice-nummer, kan du:

• Overføre dit Google Voice-nummer til Google Fi.
  • Få et helt nyt nummer. Dit Google Voice-nummer frigives, og du kan ikke få det tilbage.
  • Overfør dit mobilnummer i stedet for dit Google Voice-nummer. Hvis du overfører dit mobilnummer til Fi, frigives dit Google Voice-nummer, og du kan ikke få det tilbage.

Uanset hvilken mulighed du vælger, når du har aktiveret Google Fi-tjenesten på din telefon, har du ikke længere Google Voice på den Google-konto, du bruger med Google Fi. Husk, at Google Fi indeholder mange af de bedste funktioner fra Google Voice, men du kan ikke bruge Google Voice-websitet og apps eller Google Talk til at foretage opkald og sende sms-beskeder, og du kan ikke tjekke nye talebeskeder.

Hvis du nogensinde annullerer din Google Fi-tjeneste, har du mulighed for at få det nummer, du brugte med Google Fi, tilbage til Google Voice.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Google Voice

Hvis du vil fortsætte med at bruge Google Voice med dit nuværende Google Voice-nummer, kan du:

• Tilmelde dig Google Fi med en Google-konto, der ikke er tilknyttet din Google Voice-konto.
  • Overføre dit Google Voice-nummer til en anden Google-konto (så længe den ikke allerede har et Google Voice-nummer), før du tilmelder dig Google Fi. Der er ingen gebyrer forbundet med at overføre et nummer mellem Google-konti.

Hvis du bruger en af ​​disse muligheder, kan du bruge Google Voice-appen på din Google Fi-telefon med dit originale Google Voice-nummer.

Bemærk! Du kan ikke videresende et Google Voice-nummer til et Google Fi-nummer eller videresende et Google Fi-nummer til et Google Voice-nummer.