Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Je telefoongesprekken doorsturen naar je Google Voice-voicemail

Belangrijk: Hoe deze functie werkt, hangt af van het type account dat je hebt. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice

Wanneer je mobiele telefoonnummer in gesprek is of je niet opneemt, kun je de gesprekken naar je Google Voicemail laten doorsturen in plaats van de voicemail van je telefoon. Als je de voicemail van je provider op meerdere telefoons gebruikt, kun je in plaats daarvan Google Voicemail gebruiken om ze allemaal tegelijk te checken.

Je Google Voice-voicemail gebruiken in plaats van de voicemail van je telefoon

De meeste providers van mobiele telefoons bieden de functie voorwaardelijk doorschakelen (conditional call forwarding, CCF) of doorschakelen bij geen gehoor/in gesprek. Als je oproepen bij geen gehoor/in gesprek naar je Google Voice-voicemail wilt laten doorsturen, stel je deze functie in op je mobiele nummer.

Elke mobiele provider gebruikt een reeks steropdrachten (*) om het voorwaardelijk doorschakelen van gesprekken aan of uit te zetten. Deze opdrachten kunnen per provider verschillen. Voor de meest nauwkeurige informatie neem je contact op met je mobiele provider en vraag je om de opdrachten voor voorwaardelijk doorschakelen.

Sommige mobiele providers zijn dochterondernemingen of resellers van de service van de grote providers. De abonnementen van deze serviceproviders bieden mogelijk geen ondersteuning voor het voorwaardelijk doorschakelen van gesprekken. Neem contact op met je serviceprovider voor meer informatie.

Opmerking: Als je meer dan één telefoonnummer aan je Google Voice-nummer hebt gekoppeld, moet je voorwaardelijk doorschakelen afzonderlijk instellen voor elk gekoppeld nummer. Sommige traditionele of VoIP-serviceproviders ondersteunen deze functie ook. Neem contact op met je serviceprovider voor meer informatie.

Gebruik het toetsenblok van je mobiele telefoon (niet het toetsenbord van de Google Voice-app) om de juiste opdrachten in te voeren. Gebruik hiervoor je Google Voice-nummer als doorschakeladres.

Voorbeeld: AT&T Wireless-klanten

Als je het voorwaardelijk doorschakelen van gesprekken wilt aanzetten, geef je de volgende 3 opdrachten één voor één op via het toetsenblok van je telefoon en wacht je op bevestiging. Tik na het invoeren van elke opdracht op Verzenden of Bellen, hang op en voer de volgende opdracht in. Vervang 1234567890 door je Google Voice-nummer.

1. Gesprek doorschakelen als er niet wordt opgenomen: *61*1234567890#
  2. Gesprek doorschakelen indien onbereikbaar: *62*1234567890#
  3. Gesprek doorschakelen bij in gesprek: *67*1234567890#

Voorbeeld: Verizon Wireless-klanten

Verizon Wireless heeft twee methoden om het voorwaardelijk doorschakelen van gesprekken te beheren: steropdrachten (*) of via een menu op hun klantenwebsite. Je kunt beide methoden gebruiken.

Als je het voorwaardelijk doorschakelen van gesprekken wilt aanzetten, geef je *711234567890 op via het toetsenblok van je telefoon, wacht je op de bevestigingstoon en hang je daarna op.

Opnieuw de voicemail van je telefoon gebruiken

Als je Google Voice niet meer gebruikt, moet je het voorwaardelijk doorschakelen van gesprekken op je telefoon uitschakelen. Gebruik hiervoor de juiste opdrachten voor je mobiele provider of gebruik de website van je provider om de wijziging door te voeren. Neem contact op met je provider als je hulp nodig hebt.

Voorbeeld: AT&T Wireless-klanten

Als je het voorwaardelijk doorschakelen van gesprekken wilt uitzetten, geef je de volgende 3 opdrachten één voor één op via het toetsenblok van je telefoon en wacht je op bevestiging. Tik na het invoeren van elke opdracht op Verzenden of Bellen, hang op en voer de volgende opdracht in:

1. Gesprek doorschakelen als er niet wordt opgenomen: ##61#
  2. Gesprek doorschakelen indien onbereikbaar: ##62#
  3. Gesprek doorschakelen bij in gesprek: ##67#

Voorbeeld: Verizon Wireless-klanten

Als je het voorwaardelijk doorschakelen van gesprekken wilt uitzetten, geef je *73 op via het toetsenblok van je telefoon, wacht je op de bevestigingstoon en hang je daarna op.

Helpen voicemailtranscripten nauwkeuriger te maken

Computerprogramma's transcriberen voicemail automatisch. Je kunt je voicemails aan ons doneren zodat we deze programma's beter kunnen maken. Je accountgegevens worden niet aan je voicemails gekoppeld en aangezien je voicemails door computers worden geanalyseerd, luisteren er geen mensen naar.

Je kunt deze optie op elk gewenst moment uitschakelen. We zullen je berichten dan niet meer gebruiken.