Avisering

Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Radera ditt Google Voice-nummer

Om du väljer att avsluta Google Voice kan du radera ditt nummer. Du kan även portera ditt nummer från Google Voice eller överföra det till ett annat Google Voice-konto. Läs mer om hur du porterar eller överför ditt personliga nummer.
Obs! Den här funktionen fungerar på olika sätt beroende på vilken kontotyp du har. Läs mer om kontotyper i Google Voice.

Radera ditt Google Voice-nummer

Viktigt! När du har raderat Google Voice-numret kan du bara återta det inom 90 dagar.
  1. Öppna Google Voice på datorn.
  2. Logga in med det Google-konto du använde när du registrerade numret.
  3. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  4. Klicka på Konto till vänster.
  5. Leta reda på numret du vill radera under Google Voice-nummer.
  6. Klicka på Radera följt av Radera nummer.

Återta ditt Google Voice-nummer

1. Öppna Google Voice på datorn.
  2. Logga in med det Google-konto du använde när du raderade numret.
  3. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  4. Klicka på Konto till vänster.
  5. Klicka på Skaffa ett nummer när du får meddelandet Du har inget Google Voice-nummer.
  6. Hitta numret du vill återta.
  7. Klicka på Återta.
  8. Verifiera ditt nummer genom att följa anvisningarna på skärmen.

Relaterade resurser

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret