Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je Google Voice-nummer verwijderen

Als je Google Voice niet meer wilt gebruiken, kun je je nummer verwijderen. Je kunt je nummer ook overdragen uit Google Voice of overzetten naar een ander Google Voice-account. Bekijk meer informatie over hoe je je persoonlijke nummer overdraagt of overzet.
Belangrijk: Hoe deze functie werkt, hangt af van het type account dat je hebt. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice

Je Google Voice-nummer verwijderen

Belangrijk: Nadat je je Google Voice-nummer hebt verwijderd, kun je dit binnen 90 dagen terugclaimen.
  1. Open Google Voice op je computer.
  2. Log in met het Google-account waarmee je je nummer hebt geregistreerd.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen .
  4. Klik links op Account.
  5. Zoek onder Google Voice-nummer het nummer dat je wilt verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen en dan Nummer verwijderen.

Je Google Voice-nummer terugclaimen

1. Open Google Voice op je computer.
  2. Log in met het Google-account waarmee je je nummer hebt verwijderd.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen .
  4. Klik links op Account.
  5. Als je de melding 'Je hebt geen Google Voice-nummer' ziet, klik je op Een nummer aanvragen.
  6. Zoek het nummer dat je wilt terugclaimen.
  7. Klik op Terugclaimen.
  8. Volg de instructies op het scherm om je nummer te verifiëren.