Je Voice-nummer wijzigen

Deze functie is niet beschikbaar voor Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door uw werk of school. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice

Als je al een Google Voice-nummer hebt, kun je dit wijzigen in een ander nummer. Als je geen bestaand Voice-nummer hebt, meld je je aan voor Google Voice.

Je bestaande Voice-nummer wijzigen

Je kunt je huidige Google Voice-nummer voor $ 10 vervangen door een nieuw nummer.

Als je je nummer hebt gewijzigd, kun je dat proces niet meer ongedaan maken of je geld terugkrijgen.

1. Ga op je computer naar voice.google.com.
  2. Klik linksboven op Menu "" and then Verouderde Google Voice. Google Voice ziet er wat anders uit, maar je zit nog steeds goed.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen "" and then Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Telefoons.
  5. Klik naast je huidige nummer op Wijzigen/Nummer behouden.
  6. Selecteer Ik wil een nieuw nummer. Volg de instructies op het scherm om je nieuwe nummer in te stellen en te betalen.
  7. Nadat je de transactie hebt voltooid, ontvang je een aantal e-mails met updates en verdere instructies.

Als je je bestaande mobiele nummer wilt gebruiken, kun je je nummer overzetten naar Google Voice. Er wordt $ 20 in rekening gebracht om je nummer over te zetten.

Wat er met je informatie gebeurt

• Gedurende negentig dagen na de nummerwijziging worden zowel je oude als je nieuwe Google-nummer weergegeven.
  • Mensen die je oude nummer bellen, worden gedurende negentig dagen doorgeschakeld naar je Voice-account.
  • Na negentig dagen ontvang je een e-mail met de contacten die je oude Voice-nummer hebben gebruikt.

Je originele Voice-nummer houden

Er wordt $ 20 in rekening gebracht om je oorspronkelijke Google Voice-nummer te behouden als secundair nummer. Als je dat nummer dat nu secundair is, al eerder had overgedragen, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Je ontvangt gesprekken en sms'jes die naar beide nummers worden gestuurd. Uitgaande gesprekken en sms'jes worden echter alleen verzonden vanaf je primaire Google Voice-nummer. Je kunt ze altijd omwisselen.

1. Open Google Voice op je computer binnen 90 dagen nadat je een nummer hebt overgedragen.
  2. Klik linksboven op Menu "" and then Verouderde Google Voice. Google Voice ziet er wat anders uit, maar je zit nog steeds goed.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen "" and then Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Telefoons.
  5. Klik naast je oude nummer op Definitief maken. Volg de instructies op het scherm om te bevestigen en te betalen.
  6. Nadat je hebt betaald, verdwijnt de vervaldatum naast je oorspronkelijke Google Voice-nummer.