Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je Google Voice-nummer wijzigen

Je kunt je huidige Google Voice-nummer verwijderen en een nieuw nummer aanvragen. Als je geen Google Voice-nummer hebt, meld je je aan voor Google Voice.

Belangrijk: Hoe deze functie werkt, hangt af van het type account dat je hebt. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice

Je Google Voice-nummer wijzigen

1. Open Google Voice op je computer.
  2. Log in met het Google-account waarmee je je nummer hebt geregistreerd.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen.
  4. Klik links op Account.
  5. Zoek onder Google Voice-nummer het nummer dat je wilt verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen en dan Nummer verwijderen.
  7. Als je het bericht 'Je hebt geen Google Voice-nummer' ziet, klik je op Een nummer aanvragen.
  8. Geef de naam van de plaats of de postcode in de zoekbalk op.
    1. Als er geen nummers beschikbaar zijn in je regio, probeer je het ergens in de buurt.
    2. Klik naast het gewenste nummer op Selecteren.
    3. Volg de instructies op het scherm.
Tip: Als je je mobiele nummer wilt gebruiken, kun je je mobiele nummer overdragen naar Google Voice. Overdragen van je nummer kost $ 20.