Portér eller overfør dit personlige nummer

• Disse oplysninger gælder kun for personlige Google Voice-konti.
  • Hvis du har en Google Voice til G Suite-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, kan du kontakte din administrator for at få porteret dit nummer.
  • Hvis du er G Suite-administrator og vil portere din organisations telefonnumre, skal du gå til Portér virksomhedsnumre til Voice til G Suite.

Du kan portere dit mobilnummer til Google Voice eller portere dit Google Voice-nummer ud til en mobiludbyder. Du kan også portere dit Google Voice-nummer fra én Google-konto til en anden.

Hvis du kan lide dit nuværende telefonnummer, kan du fortsætte med at bruge det på 3 måder:

Valgmulighed 1: Portér dit mobilnummer til en personlig Google Voice-konto

Bemærk! Du kan ikke porte dit mobilnummer til en Google Voice-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole.

• Du skal betale et gebyr på 20 USD for at portere dit mobilnummer til Google Voice fra de fleste mobiludbydere som f.eks. Verizon eller AT&T. Det er gratis at flytte et nummer til Google Voice efter en opsigelse af Google Fi.
  • Det er ikke alle mobilnumre, der kan porteres til Google Voice. Tjek siden Portingsstatus for at se, at dit nummer kan porteres.
  • Opsig ikke dit telefonabonnement, før Google Voice underretter dig om, at porteringen er udført. Vi ringer til din telefon med en kode for at bekræfte porteringen. Når porteringen er udført, opsiger din tjenesteudbyder din telefontjeneste. Hvis du har flere numre på kontoen, skal du kontakte tjenesteudbyderen først for at få oplysninger om deres politikker. Hvis du vil beholde abonnementet og få et nyt mobilnummer, skal det godkendes af tjenesteudbyderen.

Før du går i gang

Find oplysningerne om din faktureringskonto fra din nuværende tjenesteudbyder, f.eks. dit kontonummer og din pinkode. Du skal bruge disse oplysninger til din anmodning om en portering.

Portér dit nummer

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Hvis du ikke har brugt Google Voice på din konto før, skal du konfigurere Voice. Du bliver bedt om at vælge et nyt nummer, men dit porterede nummer erstatter det snart, så det betyder ikke noget, hvilket nummer du vælger.
  3. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og så Forældet version af Google Voice. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og så Indstillinger.
  5. Klik på fanen "Telefoner".
  6. Klik på Skift/Porter ud for dit nuværende nummer.
  7. Vælg Jeg vil bruge mit mobilnummer. Følg vejledningen på skærmen for at oprette dit nye nummer og betale.
  8. Konfigurer telefoner for at modtage opkald, så du kan blive ringet op.
  9. Valgfrit: Tjek status for din nummerportering. Det tager 48-96 timer at portere et nummer.

Hvis porteringen går i stå eller bliver forsinket, kan du kontakte Google Voice-fællesskabets hjælpeforum for at få yderligere hjælp.

Modtag opkald på din telefon, efter at du har porteret nummeret
Når dit nummer er porteret, fjernes det automatisk fra dit mobilabonnement, og dit abonnement bliver muligvis opsagt. Google Voice tilbyder ikke mobilabonnementer. Du er nødt til at kontakte din mobiludbyder for at få et nyt nummer, så du kan beholde dit aktive abonnement eller tegne et nyt.
Sådan kan du modtage Google Voice-opkald på din telefon igen:
  1. Start et nyt mobilabonnement, og få et nyt nummer.
  2. Føj det nye nummer fra dit mobilabonnement til din Google Voice-konto som et tilknyttet nummer.
Alle disse handlinger kan medføre gebyrer eller starte nye abonnementsaftaler med mobiludbydere. Forhør dig hos dem først.
Behold dit oprindelige Google Voice-nummer
Hvis du allerede har et Google Voice-nummer, bliver det nummer, du har porteret ind, knyttet til det. Efter 90 dage fjernes det oprindelige Google Voice-nummer. Inden for dette tidsrum kan du vælge at beholde dit oprindelige nummer som et sekundært telefonnummer.

Du bliver opkrævet et gebyr på 20 USD for at beholde dit oprindelige Google Voice-nummer som sekundært nummer. Hvis du allerede har porteret det nu sekundære nummer ind, debiteres du ikke.

Du modtager opkald og sms-beskeder til begge numre. Udgående opkald og sms-beskeder sendes kun fra dit primære Google Voice-nummer. Du kan når som helst bytte om på dem.

1. Åbn Google Voice på din computer, inden for 90 dage efter porteringen af et nummer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Forældet version af Google Voice. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne og så Indstillinger.
  4. Klik på fanen "Telefoner".
  5. Klik på Gør det permanent ud for dit gamle nummer. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte og betale.
  6. Når du har betalt, forsvinder udløbsdatoen ud for dit oprindelige Google Voice-nummer.
Annuller en nummerportering
Hvis porteringsprocessen går i stå eller bliver forsinket, kan du muligvis annullere processen.
  1. Du får en mail fra Google Voice-teamet med besked om, at der er opstået et problem.
  2. I den mail, du har modtaget, skal du klikke på Log ind på Google Voice. Siden med porteringsstatus åbnes.
  3. Giv os besked om, hvorvidt du vil prøve igen eller annullere. Hvis du annullerer, får du gebyret på 20 USD tilbage.
Hvis du oplever andre problemer, kan du få mere hjælp ved at gå til porteringssektionen i Google Voice-hjælpeforummet.

Mulighed 2: Portér dit Google Voice-nummer ud til en mobiltjeneste

Lås dit nummer op for at portere det ud af Google Voice. Derefter skal du kontakte din mobiludbyder og fortælle dem, at du vil portere et nummer til deres tjeneste. De ordner resten.

Det koster 3 USD at låse dit Google Voice-nummer op, men det er gratis, hvis dit nummer oprindeligt blev porteret ind fra en mobiludbyder.

1. Gå til siden til oplåsning af Google Voice på din computer.
  2. Hold musen over det Google Voice-nummer, du vil portere, og klik på Lås mit nummer op.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Betal med din Google-konto. Du modtager din kvittering på mail.
  5. Kontakt din mobiludbyder for at portere dit nummer til deres tjeneste.
    Bemærk! Hvis din mobiludbyder anmoder om dit kontonummer og din pinkode, skal du angive dit 10-cifrede Google Voice-telefonnummer og den pinkode, du bruger til at få adgang til din Google Voice-telefonsvarer.

Bemærk! Uden et telefonnummer ændres din konto til Google Voice Lite.

Lås dit nummer igen
Hvis du beslutter dig for ikke at portere dit Google Voice-nummer, kan du låse det igen.
  1. Gå til siden til oplåsning af Google Voice på din computer.
  2. Klik på Lås mit nummer igen under dit Google Voice-nummer.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Du ser en statusside, hvor dit nummer er markeret som "Låst".
Du kan altid låse dit nummer op igen gratis.
Fejlen "Dit nummer kan ikke låses igen"
Du kan ikke låse dit telefonnummer igen, hvis en mobiludbyder som for eksempel Verizon eller AT&T allerede har fortalt os om den portering, du har anmodet om.

Mulighed 3: Overfør dit Google Voice-nummer til en anden Google-konto

Du kan også flytte dit Google Voice-nummer til en anden Google-konto. En overførsel udføres i modsætning til nummerportering i løbet af få sekunder. Det er kun dit Google Voice-nummer, der kan overføres.

Du kan ikke overføre følgende:

• Et Google Voice-nummer til en G Suite-konto, du bruger til arbejde eller skole, eller fra en G Suite-konto til en anden Google-konto.
  • Et andet Google Voice-nummer til en Google-konto, der allerede har et Google Voice-nummer.
  • Et Google Voice-nummer til en Google-konto, der ikke har accepteret Google Servicevilkår.
  • Et Google Voice-nummer, der bruges sammen med Google Fi eller Google Fiber.
  • Dine kontooplysninger, herunder indstillinger, talebeskeder, opkaldshistorik, sms-beskeder og tilknyttede numre. Hvis du vil eksportere alle dine oplysninger, kan du få mere at vide om, hvordan du downloader dine data. Der er ingen proces til at importere dine kontooplysninger til en anden Google Voice-konto. Du skal se dem lokalt.

Overfør til en anden Google-konto (slutter på @gmail.com)

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og så Forældet version af Google Voice. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og så Indstillinger.
  4. Klik på fanen "Telefoner".
  5. Klik på Overfør ud for ​​dit Google Voice-nummer, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    Hvis du ikke kan vælge Overfør, skyldes det, at målkontoen ikke har accepteret servicevilkårene:
    1. Gå til målkontoen.
    2. Klik på Fortsæt, når du kommer til velkomstmeddelelsen. Du skal ikke gøre andet.
    3. Gå tilbage til overførselsskærmen på den oprindelige konto, og klik derefter på Overfør.
  6. Når overførslen er færdig, skal du konfigurere et tilknyttet nummer på den nye Google Voice-konto.

Hvis du allerede har prøvet at overføre dit nummer og nu ikke kan bruge det, kan du oprette et indlæg i Google Voice-hjælpeforummet. Indsend indlægget med den Google-konto, der oprindeligt havde dit Google Voice-nummer. I indlægget skal du kun medtage de sidste 4 cifre i dit Google Voice-nummer.

Få mere hjælp

Du kan gennemgå dine spørgsmål med Google Voice-eksperter via hjælpeforummet i Hjælp til Google Voice.

Relateret emne