Inloggen bij Vault

Als u wilt inloggen bij Google Vault, gaat u naar vault.google.com en voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Problemen met inloggen?

Als u inlogt, kunt u de volgende foutmeldingen zien:

Foutmelding Beschrijving
U kunt Vault niet gebruiken met uw huidige account. Schakel over naar een account met Vault-rechten om door te gaan. Gratis Google-accounts, zoals accounts die eindigen op @gmail.com, kunnen Vault niet gebruiken.

Oplossing: Log in met een Google Workspace-account dat u van uw werkgever heeft gekregen.

Ongeldig verzoek Uw account heeft geen toestemming om Vault te gebruiken.

Oplossing: Als u denkt dat u toegang zou moeten hebben tot Vault, neemt u contact op met uw beheerder en vraagt u deze de stappen te volgen in Bepalen wie kan inloggen bij Vault.

Bent u ingelogd, maar kunt u niets doen?

Als u kunt inloggen bij Vault, maar geen kwesties, bewaarregels en rapporten kunt openen, heeft uw Google Workspace-beheerder u geen Vault-rechten gegeven.

Als u denkt dat u Vault moet kunnen gebruiken, neemt u contact op met uw beheerder en vraagt u deze uw account Vault-rechten te geven.

Opmerking: Als u eenGoogle Workspace-beheerder bent en u gebruikersaccounts wilt instellen zodat de gebruikers Vault kunnen gebruiken, gaat u naar Bepalen wie kan inloggen bij Vault enVault-rechten begrijpen en toewijzen.