Wat is Google Vault?

Bewaren en eDiscovery voor G Suite-organisaties

Vault is bedoeld voor beheerders en juridisch personeel. Vault werkt pas correct nadat uw G Suite-beheerder uw account heeft ingesteld.

Gebruik Vault om gegevens te bewaren, doorzoeken en exporteren om te voldoen aan de bewaar- en eDiscovery-behoeften van uw organisatie. Vault ondersteunt het volgende:

• Gmail-berichten
  • Chats in de klassieke versie van Hangouts en Google Talk-chats waarvoor de chatgeschiedenis is ingeschakeld
  • Google Discussiegroepen
  • Bestanden in Google Drive
  • Gesprekken in Hangouts Chat waarvoor de geschiedenis is ingeschakeld
  • Opnamen in Hangouts Meet

Vault werkt volledig online. U hoeft dus geen software te installeren of beheren. Vault is inbegrepen bij de versies G Suite Enterprise, Business, Education en Drive Enterprise. (Versies vergelijken.) U kunt ook Vault-licenties aanschaffen voor $ 5 extra per gebruiker per maand.

Gebruik Vault voor het volgende:

• Bewaren: Stel bewaarregels in om te bepalen hoelang gegevens bewaard blijven voordat ze worden verwijderd uit gebruikersaccounts en de systemen van Google. Meer informatie over bewaren.
  • Juridische bewaarplichten: Plaats bewaarplichten op gebruikers zodat hun gegevens permanent worden bewaard. Zo kunt u voldoen aan juridische of andere bewaarvereisten. Meer informatie over bewaarplichten.
  • Zoeken: Doorzoek de gegevens in uw domein op gebruikersaccount, organisatie-eenheid, datum of zoekwoord. Vault ondersteunt zoekopdrachten met Booleaanse operators en jokertekens. Meer informatie over zoeken.
  • Exporteren: Exporteer gegevens voor verdere verwerking en controle. Meer informatie over exports.
  • Controlerapporten: Gebruik controlerapporten van Vault om te zien welke acties Vault-beheerders hebben uitgevoerd in een bepaalde periode. Meer informatie over controles.

Ga aan de slag met uw gratis proefperiode van 30 dagen.

Tip! Als uw organisatie al gebruikmaakt van Vault, stelt u Vault in voor uw domein en kunt u aan de slag met zoeken en exporteren.