Lisätietoa kiistanalaisesta sisällöstä

Kun käytät Google Kääntäjää, saatat nähdä, että sanoja on merkitty mahdollisesti kiistanalaiseksi sisällöksi. Tämän avulla saat tietää, että käännös voidaan tulkita vääräksi.

Jos Kääntäjä tunnistaa sisältöä, jonka käyttäjät ovat merkinneet virheelliseksi tai sopimattomaksi, voit nähdä viestin " Sisältää kiistanalaista tekstiä".

Kiistanalaisesta sisällöstä kertova viesti voi näkyä seuraavissa tilanteissa:

• Käyttäjät ilmoittavat, että käännös on virheellinen.
  • Käännöksessä on mahdollinen sukupuolivirhe. Lue lisää sukupuolikohtaisista käännöksistä.
  • Saatavilla voi olla myös muita neutraalimpia tai laajemmin käytettyjä käännöksiä.

Jos sisältö saattaa Kääntäjän mukaan olla kiistanalaista, se voi myös selittää, miksi näin on.

Emme voi aina korjata kiistanalaisia käännöksiä, koska vaikka osa käyttäjistä kokisi ne virheellisiksi, osa saattaa pitää niitä oikeina. Jos käännöstä on mahdollista pitää epäinklusiivisena, virheellisenä tai haitallisena, näytämme viestin kiistanalaisesta sisällöstä, jotta voit itse päättää, sopiiko käännös tarkoituksiisi.

Vinkki: Jos viesti varoittaa mielestäsi virheellisesti loukkaavasta tai kiistanalaisesta sisällöstä, voit lähettää meille palautetta.