Kuvien kääntäminen

Voit kääntää tekstiä puhelimen kameralla Kääntäjä-sovelluksessa Kääntäjä-sovellus. Voit kääntää esimerkiksi kylttejä tai käsinkirjoitettuja viestejä.

Kuvassa olevan tekstin kääntäminen

Voit kääntää laitteesi kuvien tekstiä Google Kääntäjällä.

Tärkeää: Käännöksen tarkkuus riippuu tekstin selkeydestä. Jos teksti on pientä, epäselvää tai tyyliteltyä, käännöksen tarkkuus voi kärsiä.

Näin voit kääntää kuvassa olevan tekstin:

1. Avaa selaimella Google Kääntäjä.
  2. Valitse yläreunasta Kuvat-välilehti.
  3. Valitse käännöksen lähde- ja kohdekielet.
    • Kielestä: Valitse kieli tai Tunnista kieli.
    • Kielelle: Valitse käännöksen kieli.
  4. Valitse käännettävä kuva valitsemalla Selaa tietokonetta.

Käännetyn tekstin työstäminen

Kun kuva on käännetty, voit kopioida käännetyn tekstin tai ladata käännetyn kuvan. Aloita uuden kuvan käännös klikkaamalla yläkulmasta Tyhjennä .

Valitse vaihtoehto kuvan yläreunasta:

• Näytä alkuperäinen teksti: Jos haluat näyttää alkuperäisen tekstin rinnakkain käännetyn tekstin kanssa, laita Näytä alkuperäinen päälle.
  • Suurenna käännettyä tekstiä: Jos haluat suurentaa käännettyä kuvaa, laita Näytä alkuperäinen pois päältä.
  • Kopioi teksti: Kopioi käännetty teksti valitsemalla Kopioi teksti .
  • Lataa käännetty kuva: Jos haluat ladata käännetyn kuvan, valitse Lataa käännös .

Vinkki: Jos Näytä alkuperäinen ‐asetus on käytössä pienellä näytöllä, et voi katsoa käännettyä tekstiä rinnakkain.

Parhaat tulokset

Näin saat parhaat käännöstulokset kuvillesi:

• Varmista, että Käännä kielestä- ja Käännä kielelle ‑kielet ovat oikein.
  • Saat parhaat tulokset lataamalla selkeitä kuvia, jotka käyttävät yleisiä fontteja.

Palautteen lähettäminen

Voit lähettää palautetta valitsemalla Lähetä palautetta.

Muita lähteitä