Kirjoitettujen sanojen kääntäminen

Google Kääntäjä ‐sovelluksella voit kääntää kirjoitettuja sanoja tai ilmauksia. Voit käyttää Google Kääntäjää myös selaimella, kuten Chromella tai Firefoxilla. Lue lisää Google Kääntäjän käytöstä verkkoselaimella.

Tärkeää: Mobiililaitteen Chromella kääntäminen edellyttää JavaScriptiä. Katso, miten voit ottaa JavaScriptin käyttöön Chromessa.

Tekstin kääntäminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse kohdekieli ja lähdekieli.
    • Kielestä: Valitse kieli vasemmasta alareunasta tai Tunnista kieli .
    • Kielelle: Valitse alareunasta kieli, jolle haluat kääntää.
  3. Lisää sana, ilmaus tai lause, jonka haluat kääntää.
    • Varmista käännöksen oikea asiayhteys sisällyttämällä koko lause.
  4. Tarkista käännöstulokset, jotka näkyvät automaattisesti.
    • Jos haluat lisätietoa, valitse näppäimistöltä Aloita.

Vinkkejä:

Käännöksen kuunteleminen

Voit kuunnella käännöksen valitsemalla Kuuntele Kuuntele.

Kääntämisen ääniasetusten muuttaminen:

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse vaihtoehto. Esimerkki:
    • Voit muuttaa korostusta valitsemalla Puhealue. Valitse sitten haluamasi alue.

Muita lähteitä