Puheen kääntäminen

Jos laitteessa on mikrofoni, voit kääntää puhuttuja sanoja ja lauseita. Joillain kielillä voit kuunnella ääneen luetun käännöksen.

Tärkeää: Näytönlukuohjelman kanssa kannattaa käyttää kuulokkeita, sillä ohjelman ääni voi sekoittua litteroitavaan puheeseen.

Puheen kääntäminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  2. Valitse alareunasta käännöksen lähde- ja kohdekielet.
  3. Valitse Sanelu Speak
    • Jos painike ei ole käytössä, puhuttua kieltä ei voi kääntää.
  4. Kun kuulet äänimerkin, sano, mitä haluat kääntää.

Vinkki: Katso, miten voit kääntää kaksikielisen keskustelun.

Puheasetusten muuttaminen

Loukkaavien sanojen estäminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvake ja sitten Asetukset  ja sitten Puhesyöttö
  3. Laita päälle Estä loukkaavat sanat.

Alueen/murteen vaihtaminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvake ja sitten Asetukset  ja sitten Puhealue.
  3. Napauta kieltä, jonka haluat muuttaa.
  4. Napauta haluamaasi murteeseen liittyvää aluetta.
Vinkki: Murteet toimivat vain joillakin kielillä.

Audion tahdin muuttaminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  2. Napauta yläreunasta profiilikuvaketta ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Ääntämisnopeus.
  3. Valitse Normaali, Hidas tai Hitaampi.

Muita lähteitä