Få varsler for gjøremål

Du kan motta varsler for gjøremålene dine i Google Huskeliste, Google Kalender og Google Assistent. Du får bare varsler i én av appene, selv om du eventuelt har to eller flere installert. Hvis du for eksempel ikke har Huskeliste-appen, men du har Kalender- og Assistent-appen, får du bare varsler i Kalender.

Tips: For å få varsler må du legge til dato og tidspunkt i det aktuelle gjøremålet. Finn ut mer om hvordan du oppretter gjøremål i Huskeliste-appen.

Endre varsler for gjøremål med telefonen

Bruk telefonen til å endre varslingsinnstillingene for gjøremål i Huskeliste-appen.

Hvis du ikke har Huskeliste-appen, kan du endre disse innstillingene i Kalender og Assistent:
  1. Åpne innstillingene på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Varsler og så Appinnstillinger.
  3. Trykk på Huskeliste i applisten.
  4. Slå Varsler om gjøremål av eller på.

Enkelte Android-telefoner deaktiverer eller forsinker varsler fra apper som ikke brukes jevnlig. Gi Huskeliste-appen tillatelser for å fortsette å få varsler om gjøremål:

1. Åpne innstillingene på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Apper og så Spesiell apptilgang og så Alarmer og påminnelser.
  3. Trykk på Huskeliste i applisten.
  4. Slå på Tillat innstilling av alarmer og påminnelser.