Utilitzar notificacions de tasques

Pots rebre notificacions de les tasques a Google Tasks, Google Calendar i a l'Assistent de Google. Si hi ha dues o més aplicacions instal·lades al telèfon, només t'avisarà una. Per exemple, si l'aplicació Tasks no està instal·lada, però tens Calendar i l'Assistent, Calendar t'enviarà les notificacions.

Consell: per rebre notificacions, afegeix una data i una hora a la tasca. Obtén més informació sobre com pots crear una tasca a l'aplicació Tasks.

Canviar les notificacions de tasques al telèfon

Fes servir el telèfon per canviar la configuració de notificacions per a les tasques a l'aplicació Tasks.

Si no tens l'aplicació Tasks, pots canviar les notificacions de tasques per a Calendar i l'Assistent:
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Notificacions i, a continuació, Configuració de les aplicacions.
  3. A la llista d'aplicacions, toca Tasks.
  4. Activa o desactiva l'opció Notificacions de Tasks.

Si no fas servir les aplicacions regularment, alguns telèfons Android desactiven les notificacions o les retarden. Per mantenir activades les notificacions de tasques, dona permisos a l'aplicació Tasks:

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Accés especial d'aplicacions i, a continuació, Alarmes i recordatoris.
  3. A la llista d'aplicacions, toca Tasks.
  4. Activa l'opció Permet la configuració d'alarmes i recordatoris.

Recursos relacionats

true
Millora la teva eficàcia gràcies a l'aplicació Google Tasks

Instal·leu-la des de Play Store si teniu un dispositiu Android o des de l'App Store si teniu un dispositiu iOS.