De Google Talk-app voor Windows is niet meer beschikbaar

De Google Talk-app voor Windows is op 23 februari 2015 beëindigd. Als je probeert de Google Talk-app te gebruiken, wordt een inlogfout weergegeven en sturen we je een e-mail met uitleg.

Als je wilt blijven chatten met je contacten, kun je de Chrome-desktopapp voor Hangouts gebruiken. Je kunt hetzelfde account dat je gebruikte voor Google Talk, gebruiken om in te loggen bij de Hangouts-app. Je contacten uit Google Talk worden automatisch weergegeven in de Hangouts-app.

Je kunt ook nog steeds verbinding maken met Google Talk via compatibele apps van derden, zoals Pidgin en Gajim.

Je contacten en geschiedenis vinden: