G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Triggerien määrityksen parhaat käytännöt

Väärin määritetyt triggerit voivat toisinaan tuottaa odottamattomia tuloksia Google Tag Managerissa. Huomioi seuraavat parhaat käytännöt triggerien määrityksessä:

1. Testaa triggereitä esikatselutilassa: Lomake- ja linkkitriggerit on tärkeää testata ennen niiden julkaisemista. Nämä triggerit voivat rikkoutua, jos toinen JavaScript-tapahtuma keskeyttää prosessin. Yleinen syy on se, että toinen skripti palauttaa arvon epätosi ennen lomake- tai linkkitriggerin suoritusta ja triggerin koodi ohitetaan. Tag Managerin esikatselutilassa voit testata, käynnistyykö tagi oikein tai lähetetäänkö lomakedata oikein.

2. Testaa vanhemmilla verkkoselaimilla: Vanhemmissa selaimissa voi esiintyä ongelmia tagien toiminnassa. Nämä ongelmat ovat huomattavasti harvinaisempia nykyaikaisissa selaimissa. Jos tuotteesi edellyttää vanhempien selainten tukea, tee kattava testaus esikatselutilassa ennen käyttöönottoa.

3. Rajoita lomake- ja linkkitriggerien laajuus testattaviin sivuihin: Sivuston kaikkien sivujen testaaminen voi viedä paljon aikaa. Pohdi tarkkaan, kuinka määrität triggereitä, ja kiinnitä huomiota erityisesti triggereihin, jotka seuraavat lomakkeen lähetyksiä tai linkkien klikkauksia. Varmista suodattimien avulla, että triggerisi käynnistyy vain, kun määritetyt ehdot täyttyvät (esim. Page Path equals /my/tested/form/page.)