G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Optimale løsninger med hensyn til triggerkonfiguration

Hvis triggers ikke er konfigureret korrekt, kan det nogle gange føre til uventede resultater i Google Tag Manager. Du bør følge disse optimale løsninger, når du konfigurerer triggers:

1. Test dine triggers ved hjælp af forhåndsvisningstilstand: Det er vigtigt at teste formular- og linktriggers, før de offentliggøres. Disse triggers kan blive deaktiveret, hvis en anden JavaScript-hændelse afbryder processen. En typisk årsag er, at et andet script returnerer værdien falsk, inden formular- eller linktriggeren er nået, så triggerkoden springes over. Brug Tag Managers forhåndsvisningstilstand til at teste, om et tag aktiveres korrekt, eller om formulardata sendes korrekt.

2. Test i ældre webbrowsere: I ældre webbrowsere kan der være problemer med tagadfærden. Disse problemer forekommer langt mere sjældent i moderne webbrowsere. Hvis understøttelse af ældre browsere er nødvendig til dit produkt, bør du foretage grundige tests via forhåndsvisningstilstanden inden implementeringen.

3. Brug kun formular- og linktriggers på testede sider: Det kan være tidskrævende at teste alle siderne på et website. Sørg derfor for at overveje konfigurationen af triggers nøje, og vær især forsigtig med triggers, der bruges til registrering af formularindsendelser eller klik på links. Brug filtre til at sikre, at din trigger kun aktiveres, når de angivne betingelser er opfyldt (f.eks. "Sidesti er lig med /min/testede/formularside").