G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Organitzar els contenidors

A mesura que les implementacions de Google Tag Manager van creixent, és una bona idea implementar algunes estratègies d'organització dels contenidors.

Un compte, diversos contenidors

La majoria d'organitzacions configuren un únic compte de Tag Manager per a tots els seus contenidors. En aquest compte, la pràctica més habitual és fer servir un únic contenidor per a tots els llocs web o aplicacions mòbils. Per exemple, el propietari d'una botiga de bicicletes té un lloc web per presentar l'empresa i ha creat una aplicació per fer un seguiment dels entrenaments. Segons això, configura quatre contenidors a Tag Manager:

• Contenidor 1: contenidor web per al lloc web d'una botiga de bicicletes.
  • Contenidor 2: contenidor web per a una aplicació web que fa un seguiment dels entrenaments amb bicicleta.
  • Contenidor 3: contenidor Android per a una aplicació mòbil que fa un seguiment dels entrenaments amb bicicleta.
  • Contenidor 4: contenidor iOS per a una aplicació mòbil que fa un seguiment dels entrenaments amb bicicleta.

Utilitzar carpetes per organitzar el contingut

Les carpetes us poden ajudar a organitzar les etiquetes, els activadors i les variables dels contenidors en grups lògics que poden facilitar la gestió de Tag Manager. Aquest contingut es pot organitzar de diverses maneres:

• Organització per projecte: creeu una carpeta per a un microlloc web nou o per a una campanya d'anuncis nova.
  • Organització d'etiquetes per equips: creeu una carpeta perquè una agència hi pugui treballar i una altra per al vostre equip de màrqueting.
  • Organització d'etiquetes per tipus: creeu una carpeta per a les etiquetes de Google Analytics, una altra per a les de Google Ads i una altra per a les de tercers.

Establir convencions de nomenclatura descriptives

Les configuracions de Tag Manager van creixent amb el pas del temps i poden arribar a incloure un nombre gran d'etiquetes, activadors, variables, versions i àrees de treball. Per mantenir el contingut del contenidor organitzat i assegurar-vos que sigui fàcil treballar-hi, us recomanem que utilitzeu una convenció de nomenclatura similar al patró següent: <tipus d'element> - <nom de l'aplicació> - <detall>​.

Exemples:

• Conversions de Google Ads - Lloc web de comerç electrònic - Campanya 01-2018
  • Conversions de Google Ads - Android - Campanya 12-2017
  • Pàgines visualitzades d'Analytics - Lloc web d'informació + blog
  • Floodlight - Lloc web de comerç electrònic - Categories de productes

Utilitzar descripcions

A la pàgina Visió general de l'àrea de treball hi ha una targeta en què es pot veure i editar la descripció de l'àrea de treball. Utilitzeu aquesta funció per descriure per què es fa servir el contenidor, quina tasca hi ha en curs i altres notes que ajudin els usuaris a entendre els canvis que representa l'àrea de treball en qüestió.

Quan es crea una versió d'una àrea de treball, la versió nova en manté la descripció. Tanmateix, podeu editar-la abans de desar la versió. Aquesta informació us ajuda, i també ajuda els vostres companys, a entendre els canvis que s'han fet a la versió en cas que algú hagi de retrocedir i examinar una configuració anterior.

Gestionar la mida dels contenidors

Per aconseguir un rendiment òptim i facilitar la gestió de l'àrea de treball, manteniu el nombre de configuracions d'etiquetes, d'activadors i de variables que inclou un mateix contenidor en una mida raonable. Suprimiu els elements del contenidor que ja no necessiteu. Consolideu diverses etiquetes amb funcions similars en una de sola. Les variables de taula de cerca i de la taula RegEx són especialment útils per consolidar etiquetes.